Societat · 27 de Març de 2022. 20:38h.

El canvi climàtic amenaça la línia de la costa

L'onatge s'endú part del terraplè entre Pineda i Malgrat de Mar

El canvi climàtic amenaça la línia de la costa

L'R1 del servei de Rodalies de Renfe es troba tallada entre Pineda de Mar i Malgrat de Mar per descalçament de la via a causa de l'onatge. Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera amb autobusos entre Pineda de Mar i Blanes.

Els tècnics d'Adif avaluen la situació i treballen a la zona per restablir la circulació de trens entre Malgrat i Pineda de Mar. La previsió és que aquest dilluns el servei ja torni a estar operatiu entre aquestes poblacions.

Aquest matí els problemes s'han agreujat després d'un atropellament mortal a Calella que ha obligat a interrompre la circulació també entre Calella i Sant Pol. Renfe ha optat per allargar el servei alternatiu per carretera entre Blanes i Arenys de Mar.

D'altra banda, Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat pel fort onatge i el temporal de llevant. Aquest podria ser la causa del descalçament de la via en aquest punt del Maresme que ha provocat l'aturada de la circulació.

ADIF també ha informat que l'estació de Malgrat de Mar i el baixador de Santa Susanna queden fora d'aquest servei per les dificultats d'accés dels autocars a ambdues instal·lacions.

 

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#8 pepe, Andorra, 29/03/2022 - 10:17

vaya, yo pensaba q esto era por culpa de los temporales de toda la vida y pq la construccion de los puertos deportivos desvia las corrientes q antes depositaban arena, pero igual es q ahora a los temporales les llaman cambio climatico y no me he enterado....Menuda trola....El cambio climatico, no existe mas q en la mente de hacienda.

#7 Patumeiro, Sant Patumet, 28/03/2022 - 13:49

El cambio climatico tambien hace peligrar el 3 %? Todo es culpa del cambio climatico?

#6 La natura fa la seva feina, Girona, 28/03/2022 - 10:23

El Maresme i la costa en general de sempre ha tingut sotracs per causa del mar. No és res de nou, ceretamentr estem en un periode de canvi climàtic pero ja cansa veure com la gent es plany de platges que desapareixen pel llevant les quals previament han estat prefabricades amb sorra incorporada del fons del mar.

#5 JOSEP , ADEU VIA TREN SERCADEL MAR , 28/03/2022 - 08:35

3 ) Iñigo ,con tu dius molt be ,Aquesta via del TREN ESTA CONDENADA A DESAPARECER , Per la crescuda del MAR , que cada dia es mes evidente . Tambe se comera muchas Playas adeu a molta sorra . No pueden costruir ni un muro de contencion .Ya que las fuertes OLAS DEL MAR TAMBE LO TIRARIA AL SUELO .. Se termina viajar en tren mirando el Mar .

#4 Preguntes Infrecuents, Ca la Pilar , 28/03/2022 - 04:24

Están seguros que es el recambio climático?. Siguiendo los pasos de SOROS
Suena a adoctrinamiento agenda 2030.
Suena no, es.

#4.1 pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 28/03/2022 - 09:03

Pues anda que si te decimos a qué suena tu post... bueno, a lo que suena no, a lo que es...

#4.2 pepe, Andorra, 29/03/2022 - 10:19

si, es un hereje de la religion del rollo climatico ese. No como tu q eres como los familiares de la inquisicion. ¿Y ademas de ti y de los funcionarios q cobran de gobiernos q usan esa excusa para retraer el crecimiento de paises del tercer mundo y para cobrar impuestos con los q cubrir su deuda publica, corrupcion, quienes mas lo dicen?

#4.3 Pasaba por aqui, Santa Coloma de Gramenet, 29/03/2022 - 12:28

Cualquiera con dos dedos de frente...