Publicitat
Societat · 16 de Juliol de 2008. 11:27h.

El cap de la Guàrdia Urbana nega haver anat a una casa de barrets

"Els que ho diuen igual ho pensen perquè ells i els seus amics són usuaris habituals"

El cap de la Guàrdia Urbana nega haver anat a una casa de barrets

Foto de família de la Guàrdia Urbana

El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, ha afirmat en una entrevista a El País, sobre les informacions que apuntaven que el dia de les celebracions per la victòria d'Espanya a l'Eurocopa es trobava en un prostíbul, que "jo acudiria al refranyer per a recordar que "piensa el ladrón que todos són de su condición". I que cadascun ho interpreti com vulgui. Els que diuen que jo estava en un prostíbul, igual ho pensen perquè ells i els seus amics són usuaris habituals. Jo estic molt satisfet del meu entorn familiar i la meva parella. És un problema d'ètica i de valors".

De la mateixa manera ha confirmat les querelles interposades als mitjans que van publicar aquestes informacions, ja que "haig de defensar l'honor de la Guàrdia Urbana i el meu. Ara els toca als jutges decidir. El que tinc clar és que si hi ha una sentència condenatoria, destinaré els diners a la fundació contra l'Alzheimer de Pasqual Maragall. Perquè no s'oblidin els fets".

Vilaró també ha manifestat sobre la lesió soferta que "vaig pensar que el millor era callar. Quan expliques una cosa d'aquestes, ja no la controles i s'estenen. Vaig pensar a comentar-ho el dimarts, en la reunió setmanal amb els Mossos. Mai vaig poder imaginar la gravetat de la lesió". "Potser he pecat d'excessiva lleialtat al sistema, però ho tornaria a fer. Sense dubte".

Els metges de l’Hospital del Mar li han donat l’alta hospitalària per continuar la seva recuperació fora del centre hospitalari. El cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Xavier Vilaró, ha abandonat l'hospital al voltant de les 12:00 hores.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Jo, barcelona, 17/07/2008 - 07:17

Si per una pilota de goma, tota aquesta destrossa en el cos humà, potser que algú es pregunti si pel dany que pot fer, és recomanable el seu us. En cada manifestació hi hauria d'haver centenars de ferits amb lesions greus, i no es així.

#6 Marc, Barcelona, 17/07/2008 - 00:42

Parlant de barrets, aquesta es la foto amb mes barrets que vareu poder trobar, oi?

#5 Pere, Barcelona, 16/07/2008 - 18:55

Això dels prostíbuls potser ho diu pels que li han posat un detectiu privat?

#4 Ramon, Barcelona, 16/07/2008 - 14:31

No sé a què et refereixes. Il·lumina'm, sisplau.

#3 Eduard, Castelldefels, 16/07/2008 - 14:19

Ramon (Barcelona)
Tal vegada tu no sapigues qui estave a aquell ajuntament de Barcelona. Fes un esforç per entendre que MAI tot és una mateixa cosa. O demana informació d'on treballaven alguns actuals gurus