Publicitat
Societat · 19 d'Agost de 2015. 17:17h.

El cap dels Mossos afirma que es va poder "reconduir" els incidents de Salou

Batlle defensa “els principis bàsics d’oportunitat, proporcionalitat i congruència de l’acció policial”

El cap dels Mossos afirma que es va poder "reconduir" els incidents de Salou

Una imatge d'arxiu d'Albert Batlle amb el conseller Jané

El director general de la Policia de la Generalitat, Albert Batlle, ha enviat una carta a la trisindical dels Mossos d’Esquadra per afirmar que l’actuació policial durant els incidents de Salou de la setmana passada va permetre “reconduir una situació de molta tensió”.

Batlle ha defensat l’estratègia d’actuació dels Mossos assegurant que es van “evitar mals majors”, afegint que això “és un element primordial de qualsevol intervenció policial”.

“Els principis bàsics d’oportunitat, proporcionalitat i congruència de l’acció policial exigibles en qualsevol circumstància i d’una manera molt especial en el cas dels incidents de Salou”, ha sentenciat.

En la seva missiva, el cap dels Mossos diu que “les decisions operatives que es van prendre per part dels comandaments que dirigien el dispositiu comptaven, com no podia ser d’altra manera, amb el coneixement i ple recolzament de la Direcció General de la Policia i de la Prefactura”.

Finalment, demana als tres sindicats policials “respecte a la línia jeràrquica”, assenyalant que és “un element imprescindible en la nostra organització”, i elogia “la responsabilitat dels Comandaments del Cos i de la totalitat dels agents” que van participar en el desplegament de Salou.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Miquel Soler, Girona, 20/08/2015 - 14:50

(...) El president Artur Mas hauria de destituir a aquest parell d'ineptes. De fet no els hauria d'haver nomenat mai.

#6 Miquel Soler, Girona, 20/08/2015 - 14:49

Que no ens vinguin amb excuses. Tant el conseller d'Interior, Jordi Jané, com el director general dels Mossos, Albert Batlle, són uns ineptes que han AGREUJAT una situació que es podia haver resolt fàcilment i ràpidament amb unes carregues policials i unes quantes detencions. (...)

#5 Miquel Soler, Girona, 20/08/2015 - 14:47

Curiosa teoria aquesta de "reconduir la situació" que consisteix en deixar que uns delinqüents violents facin totes les bestieses que vulguin davant de la passivitat de la policia.

#4 Carlos Gomez, Bcn, 19/08/2015 - 23:55

Aquest boletaire va creure que estava fent un gran servei al pais quan li van encolomar un carrec del que fugia hasta el Serrallonga.
El van enganyar mes que als compradors de la Grossa.
Qui ha pasat per ell no ha tornat a tenir una ereccio mai mes.

#3 Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, EL VALLES ..UN DE SOL NO DOS, 19/08/2015 - 20:30

Que diu EL CAP dels Mosos de Escuadra moltes Hores elsTrens sense poguer pasar aixo es un gasto enorma Destroses per Salou I de aixo li diu RECONDUIR LA SITUASIÓ dels Incidents de Salou MAI Tenia que permetra ocupesin les Vies deTREN i mes tantes hores aixo es Covardia devant Els Top Manta