Publicitat
Societat · 8 de Febrer de 2018. 19:52h.

El cas del 3% passarà a l’Audiència Nacional

El jutge del Vendrell s’inhibeix

El cas del 3% passarà a l’Audiència Nacional

L'extresorer de CDC, Daniel Osàcar, és un dels imputats pel cas 3%

El jutge del Vendrell que investiga el cas del 3% s’ha inhibit en favor de l’Audiència Nacional perquè considera que aquesta presumpta trama per finançar il·legalment a CDC perjudica de forma “greu” l’economia espanyola. Aquesta inhibició respon a la petició de la Fiscalia per entendre que “la competència, donats els delictes que s'investiguen i l'àmbit territorial on s'han comès, correspon a aquest òrgan judicial”, ha informat el TSJC en un comunicat.

La interlocutòria d’inhibició assenyala que la suposada trama suposaria “un greu perjudici per a l’economia nacional, degut que aquest tipus de pràctiques descoratjaria la presentació d’ofertes, amb les conseqüències que això implicaria”. També assenyala que hi ha indicis que alguns dels empresaris implicats haurien enviat diners a l'estranger.

El procediment es va obrir l’any 2013 arran d’unes suposades irregularitats detectades al llavors alcalde de Torredembarra, Daniel Massagué, i estan imputats els extressorers de CDC Daniel Osàcar i Andreu Viloca; així com l’exconseller de Justícia i exdiputat de CDC, Germà Gordó.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 Mefisto, BARCELONA, 08/02/2018 - 22:05

A VUERE SI ESPABILEN A G3%G (amb G de gangster), QUE HA ESTAT UN DELS CORRUPTORS MÉS SIGNIFICATS!
I SE LES DÓNA DE SANTET ...

#2 Carlos Gomez, no reirse mucho que da singlot, 08/02/2018 - 20:32

Verge Santa.

Eramos pocos..

#1 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 08/02/2018 - 20:17

La justicia es lenta pero implacable, y a los amics del 3% no les llega ya la camisa al cuello. La payasada de l'andapandansia como acción deflectora no les ha salido nada bien y ahora no tienen dónde esconderse. Yoda Pujol, eres el siguiente (salvo que El Vecino De Arriba te llame a consultas), y luego le toca a tu delfín, l'Astut Mas.

#1.1 Jordi br, L'h, 09/02/2018 - 01:04

Podría estar a tu lado aplaudiendiendo si sentencian prisión a todos los culpables del 3% se llamen como se llamen, pero no te confundas, mientras estos robaban eran socios del gobierno de España, nada que ver con el independentismo

#1.2 Uno que os lee, Al sur de Waterloo, 09/02/2018 - 13:32

#1.1

¡Ah, he aquí un ejemplo de libro de la falacia del "no true Scotman"! ¿De verdad tiene Ud. unos 40 años? No me extraña que Cataluña esté como está, si son muchos los que, como Ud., se tragan esos cuentos. Sonará paternalista, y bien que lo siento, pero me da Ud. genuina pena: el golpe con la realidad va a ser doloroso.