Publicitat
Societat · 31 de Març de 2009. 13:38h.

El cas dels prostíbuls esquitxa dos funcionaris municipals

L’Ajuntament confirma la citació de dos empleats públics davant del jutge

L’Ajuntament de Barcelona ha confirmat la citació de dos funcionaris municipals davant el jutge, que els ha requerit en relació a  les diligències obertes per la trama de locals de prostitució. Davant de les informacions aparegudes als mitjans de comunicació, sobre la possible actuació "irregular" d’un treballador municipal en la relació amb "locals de pública concurrència del sector de l’oci nocturn", des de l’Ajuntament s’expressa "la màxima col·laboració amb el jutjat, que ha comunicat al Consistori que les diligències són secretes".

Si finalment es demostra amb la investigació que pot haver-hi responsabilitats, l’Ajuntament "es personarà com acusació particular, i obrirà els expedients administratius pertinents". Des de l’Ajuntament, s’havia iniciat prèviament una investigació a nivell intern sobre "possibles irregularitats davant d’indicis d’una mala praxis en l’exercici de les funcions del funcionari". Avui mateix, un segon funcionari està declarant.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Martín Martínez Mart, Barcelona, 06/04/2009 - 21:39

Quan es prohibeix o no es regula bé allò que genera beneficis fàcils, acaben produïnt-se males pràctiques..

#4 pere, bcn, 31/03/2009 - 23:14

Prostíbuls? esquitxa?
De què, esquitxa?

#3 Ramon, Mollerussa, 31/03/2009 - 19:48

i que tenen que veure uns funcionaris de l'Ajuntament de Barcelona a Castelldefels. Res.

#2 platja, bcn, 31/03/2009 - 15:40

Això es comença a posar interessant. Té pinta de que un cop el bipartit s'ha quedat en minoria això només és la punta de l'iceberg d'un reguitzell de cròniques judicials. Vagin passant...

#1 Francesc, Barcelona, 31/03/2009 - 14:41

Estimats lectors, ja se sap que la policia nacional és imperfecta, com aquí es demostra unavegada més. Però es veu que no hi ha cap pulsió simbòlica que deani criticar-la... Què ho fa?