Publicitat
Societat · 28 de Juny de 2012. 20:19h.

El cas Innova es cobra el director de l'ICS

Solidaritat va demanar dilluns còpia de tots els contractes signats per Josep Prat

El cas Innova es cobra el director de l'ICS

Josep Prat, en una foto d'arxiu

El secretari general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI), Uriel Bertran, s'ha "felicitat" per la dimissió del president de l'Institut Català de la Salut (ICS), Josep Prat.

La dimissió s'ha produït "tres dies després que Solidaritat es personés a la Conselleria de Salut per exigir-ne la seva destitució immediata i una petició de documentació de tots els contractes signats per Prat en relació als pagaments irregulars d'Innova", segons ha recordat la formació independentista.

SI va fer aquesta petició "ateses les sospites existents de greus irregularitats en l'adjudicació de contractes públics de la sanitat catalana a militants de Convergència. En aquesta petició també s'apuntava al Grup Serhs com a possible beneficiari de favors del govern de CiU", han afegit.

Per la seva banda, la secretària de Salut del PSC, Esperança Esteve, ha dit que la dimissió de Prat "és la decisió més encertada per facilitar la màxima transparència de la gestió de la salut a Catalunya".

Esteve ha remarcat que "el nostre sistema públic de salut és massa valuós i no pot estar en entredit per qüestions relacionades amb la seva gestió. Cal preservar-lo al màxim tot clarificant els dubtes que avui planen sobre seu".

“És per aquest motiu que des del PSC hem demanat una comissió d'investigació al Parlament. Cal posar de relleu per damunt de tot la feina ben feta, que és molta, i incidir en la millora de la transparència en tots els processos de la gestió”, ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 Raül, Girona, 29/06/2012 - 10:48

La corrupción está tan arraigada en todos los ámbitos politico-administrativos de Cataluña que pronto dejan de ser noticia.
Corruptos por arriba y por abajo. Mejor sería investigar quien cobra o ha cobrado horas extras en el ICS de Girona sin hacerlas.

#6 roger de llúria, Manresa, 29/06/2012 - 10:34

Que la gestió d'en Josep Prat a Innova de Reus era sospitosament opaca ho van publicar :l'Alfons Quintà al Diari de Girona el primer de tots, després Café amb llet i El País però qui el va denunciar va ser la CUP de Reus. La seva dimissió de l'ICS ha de comportar responsabilitats polítiques a CiU.

#5 María Jesús, Barcelona, 29/06/2012 - 09:12

El mayor caso de corrupción en la historia de España se ventila con una simple noticia que rápidamente cae de la portada. Esta actitud sólo se explica porque a la subvención estén ligados ciertos favores periodístico...

#4 Manel, Girona, 29/06/2012 - 08:27

Com pot ser que aquest país segueixi funcionant si el manen una colla d' inútils corruptes?
Perquè hi ha molts ciutadants que ho aguantem tot,.....clar que tot té un límit....

#2 josep maria, barcelona, 28/06/2012 - 20:38

Els nostres avis o avies en pensions que no arriben el 500 a pagar 61 any pels medicaments , quina vergonya xapo SI