Publicitat
Societat · 20 d'Octubre de 2009. 19:29h.

El 'cas Millet' desemboca en una guerra judicial

L'exdegana critica el jutge que instrueix el sumari

El 'cas Millet' desemboca en una guerra judicial

La jutgessa exdegana de Barcelona Maria Sanahuja

La jutgessa exdegana de Barcelona Maria Sanahuja ha provocat una guerra judicial amb el cas Millet. Sobre si entén la decisió del jutge de deixar Millet i Montull en llibertat sense fiança, ha dit a Rac 1 que "de fet no s'entén, hi ha moltes coses en aquesta instrucció que no s'entenen".

Ha afegit que "és veritat que la instrucció de la justícia és complexa, però diu la llei d'enjudiciament criminal que quan el fiscal demana [una cosa], el jutge té l'obligació d'explicar bé perquè [no la concedeix]. En aquest cas ha trigat molt a explicar".

També ha afirmat, que "al món de la justícia trobem una mica estranya aquesta actitud del jutge". Segons Sanahuja, "el company no ho està fent bé, i la prova és que des dels mitjans de comunicació heu fet una pressió brutal i ningú del món jurídic no ha sortit a defensar-lo. És difícil defensar la seva postura".

De la seva banda, Jordi Pina, l'advocat de Jordi Montull, ha declarat a la mateixa emissora que les declaracions de Sanahuja són "injustes" i "esbiaixades", i ha acusat l'ex degana de no informar "l'opinió pública del que diu la llei". Ha afegit que "li hauríem de preguntar [a Maria Sanahuja] quins problemes té amb el Juli Solaz", el jutge del cas.

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Anna A., Barcelona, 21/10/2009 - 14:55

Doncs no, Marina. Aquests dos xoriços confessos no hi son a la presó perquè la fiscalia no ho ha demanat. I contra més duri el xou mediàtic, abans ens oblidarem de la pasta que s'ha evaporat dels crèdits i els informes del PSC.

#16 Marina, Barcelona, 21/10/2009 - 14:31

Crec entendre perquè no han engarjolat a aquests grans lladregots. Penso que amb la seva estada a la presó EMBRUTARIEN d\'allò més als delinqüents que estan a dins de la mateixa presó.

#15 Anna A., Barcelona, 21/10/2009 - 13:04

Per cert, demana-li que n'opina la Sra. Sanahuja dels centenars de casos en que delinqüents, sovint violents, han estat detinguts in fraganti pels Mossos més de trenta cops a l'estació de Provença, i son al carrer. De segur que no alarma ningú, això.

#14 Anna A., Barcelona, 21/10/2009 - 12:55

No fugis d'estudi, "Angela". No tens opinió pròpia sobre el cas Regadera, o és que als delictes de gènere ja no els pot traure el PSC redit electoral? No veig que t'escandalitzi gens el cas del pirata somali que campa per Madrid. Demana instruccions.

#13 Angela, Barcelona, 21/10/2009 - 12:37

Sí, és que m'amoïna molt el que tu et creguis! Ser dona és la meva condició, no la meva professió ni la meva secta. Sanahuja és imparcial i no exerceix amb l'entrecuixa com moltes voldríeu, per això algunes no la podeu pair i us "esclameu"(?).