Publicitat
Societat · 24 de Gener de 2012. 09:50h.

El cas Urdangarin 'esquitxa' la infanta

Ella i el seu marit haurien contractat empleats 'fantasma'

El cas Urdangarin 'esquitxa' la infanta

Els ducs, amb el Rei

Els ducs de Palma, Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina, haurien contractat empleats falsos per enganyar a hisenda i pagar menys impostos. Segons informa El Mundo, la Policia va interceptar un correu del comptable de Nóos, Marc Tejeiro, a la secretària personal d'Iñaki Urdangarín el 9 de setembre del 2009,

"Saps d'algú que li pugui interessar que el contractem per acumular Seguretat Social? Seria per al que queda d'any i per al següent", preguntava. La secretària va preguntar en un altre correu si "ha de residir a Barcelona o pot ser a Madrid?".

"No és l'ideal, però si al final no en trobem podríem buscar la forma de fer-ho". Així que la secretària Julita Cuquerella va suggerir el primer nom. "La meva cunyada, que és a Madrid, hi està interessada. ¿Potser pot ser estipulat com a teletreball?".

"Crec que la podrem posar com a codificadora i no explicar on té la seva residència", contesta el comptable. Un cop arreglat el problema, la secretària va proposar tres noms de familiars seus. "Cap sap de qui és l'empresa (creuen que d'un amic meu). Ho dic per si els truques". Amb aquest parany, l'empresa Aizoon va declarar que pagava entre 7.000 i 10.000 euros a aquests treballadors fantasma.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#16 Marques d'ESADE, Pedralbes i Sant Cugat, 25/01/2012 - 11:13

Vaya,vaya. Estos masters de Esade se saben todos los trucos. Que lujo, que lujazo. Claro, en las escuelas de negocios enseñan a esto, a hacer negocios, y ya lo dice doña Lola, mi mamá: Noi, en un negoci un guanya perquè d'altres perden, i si un guanya molt més és perquè fot als altres.

#15 Tomás, Gavà, 24/01/2012 - 23:33

Como para ir escribiendo intimidades por correo electrònico.

#14 Kropotkin, Vic, 24/01/2012 - 19:11

La verdad es que aunque se me ofrezca gratis un asesor fiscal de ESADE, no sabré si aceptarlo... Es que, no sé, no parecen dominar el tema...

#13 CALIU, ELX, 24/01/2012 - 18:40

Y, bien ¿seguirá esta Justicia servil, ramplona y miserable, mirando hacia otro lado respecto de la Infanta? ¿cuándo seremos todos iguales ante la Ley en España? ¿Seguiremos así hasta que se acabe con el franquismo latente que asún vivimos? Vergüenza de pasís y paisanaje.

#12 Jordi, Bcn, 24/01/2012 - 17:01

I la llàstima és que amb aquesta classe política tan "llepa" que tenim no hi ha res a fer, però al darrere de l'infanta hauria de venir. Els negocis i els ingressos irregulars que deu tenir aquest home deuen ser de pel·lícula!