Publicitat
Societat · 29 de Setembre de 2010. 18:01h.

El centre de Barcelona es queda sense metro

L'estació de Rodalies de Plaça Catalunya ja està en funcionament

El centre de Barcelona es queda sense metro

Una foto dels incidents al Passeig de Gràcia

Els enfrontaments a la Plaça Catalunya i al Passeig de Gràcia entre agents dels Mossos d'Esquadra i grups antisistema ha impedit que els serveis mínims al Metro i Rodalies es pogués reprendre en  aquestes estacions.

A les cinc de la tarda, quan havien de tornar a circular convois de Rodalies i del Metro, TMB ha decidit que no s'aturessin en aquestes estacions a causa dels aldarulls a superfície. Però a hores d'ara ja s'ha reobert l'Estació de Rodalies.

Els serveis mínims dictats pel departament de Treball s'allargaran fins a les vuit del vespre d'aquest 29 de setembre. El el cas del metro, autobusos, Ferrocarrils de la Generalitat, el TRAM i les empreses que presten serveis de transport de viatgers per carretera circularan un 25% dels vehicles en aquestes tres hores punta. El 25% dels trens de rodalies de Renfe estaran en funcionament durant els serveis mínims i, en relació al servei de llançadora de les terminals de l'aeroport, la previsió és que funcionin la meitat dels trens durant tota la jornada.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ciudadano asustado, Barcelona, 04/10/2010 - 11:51

Para todos los ciudadanos de bien, recomiendo leer el listado de Noam Chomsky con las 10 estrategias para la manipulación. Las podeis encontrar fácilmente en internet usando google. La verdad pude dar miedo.

#2 josep, bcn, espanya, 29/09/2010 - 19:00

Perquè els mossos no han començat a repartir estopa des del matí, quan els piquets coaccionaven als comerciants? La conselleria d'Interior una vegada més es cubreix de glòria.

#1 carracuca, barcelona ESPAÑA, 29/09/2010 - 17:50

aquí tenéis el resultado de esos pactos y chanchullos de servicios mínimos entre sindicatos y tripartito, os pensáis que sois el ombligo del mundo y precisamente en el oasis catalá es donde se ha liado más merdé. Claro, eso con la dictadura independiente que pedís no pasaría, todos al talego.