Publicitat
Societat · 15 d'Abril de 2015. 12:29h.

El CNI va col·laborar amb els Mossos contra el gihadisme

Espadaler justifica que "ens van demanar que no ho diguéssim"

El CNI va col·laborar amb els Mossos contra el gihadisme

Un dels onze detinguts durant l'operació antigihadista

El ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, va explicar ahir que el CNI va participar en l’operació contra el gihadisme que els Mossos d’Esquadra van realitzar la setmana passada, quan van detenir 11 persones vinculades amb una cèl·lula terrorista que pretenia atemptar a Catalunya.

Durant la sessió de control al Senat, el ministre va manifestar que "l'operació de la setmana passada va ser una gran operació amb col·laboració dels serveis d'intel·ligència de l'Estat, concretament del CNI".

El conseller de l’Interior, Ramon Espadaler, ha justificat avui al Parlament que no va revelar la participació del CNI en aquesta operació policial perquè “ens van demanar que no ho diguéssim”.

“No ens trobaran fent una brega absurda. Ens trobaran posant en valor la feina que han fet els Mossos d’Esquadra amb coordinació amb el CNI”, ha exposat Espadaler després d’una pregunta del PPC.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#6 ambaixadorCAT, UK, 15/04/2015 - 17:40

la notícia seria que no col·laboressin. De fet hauríen de col·laborar totes les forces policials i serveis d'intel·ligència de l'OTAN en aquest tema.

#5 pilar, barna, 15/04/2015 - 15:02

jo crec que en un tema tan seriòs com aquest ha de col.laborar tothom. Amb la seguretat de la gent no s´hi juga, així que millor deixin els politiqueos per coses més intrascendents.

#4 rafa, lleida, 15/04/2015 - 13:50

Yo nunca lo dude, lo malo es la falsedad y la tontería del nacionalismo, que siempre intenta utilizar el CNI para su interés. Que los mossos y el CNI colaboren es lo mas NORMAL Y DESEABLE, por bien de todos.

#4.1 ambaixadorCAT, UK, 15/04/2015 - 17:42

correcte, el nacionalisme espanyol sempre intenta crear tensions com en aquest cas, que el PP reveli aquesta col·laboració quan havien donat ordres a Ramon Espadaler de no dir res.
Més enllà d'això, la col·laboració em sembla perfecte.

#3 Calimero, Barcelona, 15/04/2015 - 13:43

La plaga progre y los estelados lo que están esperando es que comentan un atentado para acosar las sedes del pp y pedir la dimision de Rajoy y la "indapandensia"... Así son estos plastas...

#3.1 ambaixadorCAT, UK, 15/04/2015 - 17:44

què t'empatolles?

#2 Núria, Reus, 15/04/2015 - 13:27

Ja m'estranyava a mi que una xapussa tan gran l'haguessin fet els mossos tots sols. Ells no s'hi fiquen si no es tracta de cagades de consideració. I el qui no tingui memòria, que li ho torni a preguntar a l'excels l'Albert Batlle.

#2.1 jan, bcn, 16/04/2015 - 00:40

perque una cagada? xapussa? que tens proves que a catalunya no hi ha islamisme radical? em sembla ke pasa absolutament al contrari. Suposu ke per a tu els atemtats de paris o londres o boston... deuen ser manipulacions occidentals oi??