Publicitat
Societat · 11 de Maig de 2022. 09:12h.

El CNI va espiar Aragonès per "coordinar" els CDR

Els serveis secrets van informar la Moncloa a finals del 2019

El CNI va espiar Aragonès per "coordinar" els CDR

El Centre Nacional d'Intel·ligència (CNI) va comunicar a finals de l'any 2019 a la Moncloa i al Ministeri de Defensa que havien demanat permís al magistrat del Tribunal Suprem per a espiar Pere Aragonès i quina era la justificació.

Els serveis secrets, segons informa El Mundo, van esgrimir davant el jutge que Aragonés hauria pogut “coordinar” als CDR, que en aquells dies van incendiar barricades en l'autopista AP-7, al costat de la frontera francesa.

Aquesta sospita que ell estava al capdavant és el que va portar al servei secret a usar el programa Pegasus per a entrar en el seu mòbil i conèixer les seves comunicacions. Aquest temor apareix en la còpia de la resolució del jutge Pablo Lucas que va autoritzar la intervenció del seu telèfon, i que els portaveus dels grups parlamentaris van poder llegir en la comissió de secrets oficials.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#18 pepe, andorra, 12/05/2022 - 10:33

entonces un servicio secreto de una nación, con permiso de los jueces, vigila a una persona q esta intentando secesionar una parte de esa nación. Menudo montaje, menuda campaña de distracción y menuda panda de borregos q siguen esta historia como las ovejas al pastor. habrá q cambiar el dicho, engañar como a un chino, engañar como a un español..

#17 Pregunto jo, Tarragona, 12/05/2022 - 06:17

Ja que ell demana depurar responsabilitats al cni i a la ministra, per que algu no li demana a ell el mateix per totes les destrosses i perjudicis que varen ocasionar els cdr ???

#16 Xeni, Barcelona, 11/05/2022 - 18:20

Vaya, vaya con el.pequeñin. osea que era el que organizaba los percales. Y ahora va de bueno y puro el.muy hipocrita.

#15 Nitato, Navarcles, 11/05/2022 - 15:40

Espero.que por lo menos se acabe filtrando todo a la prensa.

#14 Carlos Gomez, diuen, diuen, diuen..., 11/05/2022 - 14:39

Pulgarcito es como un pimiento de Padron. Cuando menos te lo esperas, patapam

Su sumison, servilismo y entusiasmo colaborando con los dos funcionarios enviados por Rajoy para aplicar el 155 fue una habil maniobra de distraccion del enemigo, una jugada mestre que decimos por aqui

Es petitó pero con mas cintura que Raffaella Carra poniendole velas