Publicitat
Societat · 28 de Juliol de 2020. 11:04h.

El Col·legi de Metges reclama “autocrítica” a Torra

Acusa el Govern de perdre el temps

El Col·legi de Metges reclama “autocrítica” a Torra

El vicepresident del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Sellarès, en declaracions a RAC1, ha manifestat que “hauria estat bé que Torra fes autocrítica de les coses que molts professionals advertien que calia fer i que no s'han fet”.

“El Govern té assessors, però no tinc clar si sempre se'ls escolta o se’ls fa cas. Molts experts han remarcat la importància de l'atenció primària, i això de moment no s'ha traduït en recursos”, ha afegit.

Per la seva banda, el president del Col·legi de Metges de Lleida, Ramon Mur, ha dit a la mateixa emissora que “està clar que hi ha hagut mesures improvisades. Què va passar amb el contracte de Ferrovial? Primer sí, després no. Ara l'aturem, ara el tornem a posar en marxa.... NO es podia perdre temps amb els rastrejadors. Ara ens diuen que s'estan acabant de formar Ara. S'havien de formar al març o a l'abril”.

“Ningú, quan s'equivoca, ho fa volent. Crec que tots els nostres representants ho han intentat fer el millor que han sabut. Però sí que molts cops falta humilitat per reconèixer les coses. Hem arribat tard. I és una llàstima que tota la feina que vam fer, sembla que en part s'hagi perdut per no ser una mica més previsors”, ha afegit.

“Fan falta protocols d'actuació de cara a la tornada a les escoles. Cal escoltar pediatres i epidemiòlegs, i els departaments de Salut i Ensenyament s'han de coordinar. Però el que no es pot fer és improvisar. Si ho fem, tindrem una altra vegada un gran problema”, ha advertit.

Publicitat
Publicitat

20 Comentaris

Publicitat
#20 Kropotkin, Bic, 29/07/2020 - 09:42

Botiflers! Franquistes! Jua, jua, jua,...

#19 Pere, Barcelona , 29/07/2020 - 07:44

Donde la línea del profesional de la medicina se mezcla con la de la politica, se pudre todo.
Así está la sanidad podrida y los médicos y sanitarios han de hechar fuera a los sinverguenzas politicos puestos en cargos de desicion.

#17 Alguien, BCN, 28/07/2020 - 15:03

Ahora sale a criticar desde un coche.

#16 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla destroza cerebros..., 28/07/2020 - 14:53

"El Col·legi de Metges reclama autocrítica a Torra"

¿Autoqueeeeeee...? pero es que estos malos catalanes todavía no se han enterado de que toda la culpa es de Madrit...? o lo que es peor... ¿no ven TV3...?

#15 Indibil, Ilerda, 28/07/2020 - 14:38

Lo cualo?