Publicitat
Societat · 23 de Setembre de 2009. 20:29h.

El Col·legi de Periodistes demana que es faci públic l'informe

A l'nforme encarregat pel Govern s'analitzava les opinions de periodistes i articulistes

El Col·legi de Periodistes demana que es faci públic l'informe

Montilla, amb el seu excap de premsa, Toni Bolaño

El Col·legi de Periodistes de Catalunya ha demanat que l'informe encarregat pel Govern per conèixer les opinions polítiques de diversos periodistes i articulistes es faci públic. Alhora, l'entitat ha mostrat la seva preocupació i inquietud perquè determinades pràctiques es reprodueixen en el temps. "El Col·legi de Periodistes de Catalunya manifesta la seva preocupació pel fet que el Govern de la Generalitat encarregués un informe per analitzar l'opinió de diversos periodistes i articulistes respecte a la seva gestió. Per un necessari exercici de transparència, el Col·legi demana que es faci públic el contingut de l’informe. El sol fet que des d'un govern es realitzin estudis sobre el treball de periodistes i articulistes és difícilment explicable en una democràcia. Constatem amb inquietud el fet que determinades pràctiques es reprodueixin més enllà del color polític dels governs", indica el Col·legi de Periodistes.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 joan, manresa, 24/09/2009 - 13:04

No ya un pam de net per enlloc,i qui no roba es perque no pot,siguem sincers.El cas dels Periodistes,tambe tela...,pro ningú dimitirá no,el Sr.Medí per molt menys va dimitir per honradesa,aquí no patiu...Uns per masse burrus i altres per mase pu...

#7 Indigeta, Cipsel.la, 24/09/2009 - 11:28

En Barbeta va sofrir "un accident de trànsit" quant circulaba per Barcelona amb la seua moto. El va embestir un cotxe conduit per un "sindicalista del Baix Llobregat" (no és cap acudit!)

#6 Silvestre, Sant Sebastià Màrtir, 24/09/2009 - 08:54

Quina gràcia! Als periodistes els indigna un informe que parla d\'ells però la resta dels 1300 informes a 11999 eur, encarregats a familiars i amics, tant els hi fot. Aquests son els vigilants de la democràcia que tenim!. Fastigós.

#5 Pedro Ruilobo, Bacelona, 24/09/2009 - 00:04

Doncs al Sr. Bolaño li ha donat feina com a tertulia RAC1, la mateixa que li paga el Sr. Barbeta. Tot un " apaño" i un síntoma. Qué pot ser en parlarà demà d'aquest informe?

#4 Julio, Barcelona, 23/09/2009 - 22:53

No hay sorpresas, todos sabemos que el PSC domina el colegio y los periodistas.