Publicitat
Societat · 19 de Febrer de 2021. 12:59h.

El comerç de Barcelona reclama "contundència" als Mossos

Núria Paricio, directora del Barcelona Oberta: "Això és vandalisme"

El comerç de Barcelona reclama "contundència" als Mossos

La directora de Barcelona Oberta, Núria Paricio, ha explicat al programa Cafè d'idees de La 2 i Ràdio 4 que fins a vint-i-cinc establiments han patit ja desperfectes pels aldarulls que hi ha hagut a la capital catalana arran de l'empresonament del raper Pablo Hasel. Paricio ha assenyalat que "s'hi podrien sumar deu establiments més i ha quantificat les destrosses en "bastants milers d'euros".

La representant del comerç barceloní ha dit que "això és vandalisme, això no és manifestar-se per unes idees". "Això és un atac contra la propietat privada i un atac contra la propietat pública, que el pagarem entre tots. Estem molt emprenyats i demanarem contundència en les actuacions i en les responsabilitats", ha remarcat

Núria Paricio ha defensat que els agents dels Mossos d'Esquadra actuïn "quan hi ha actuacions violentes" i ha manifestat que "no qüestionarem mai l'actuació dels cossos de seguretat". "Demanem contundència en les actuacions i en la responsabilitat", ha reblat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia, 19/02/2021 - 19:47

Comercios con estelada en el aparador, donde si hablas español te miran con repugnancia, con toda la rotulación sólo en catalán o con una subrutulación en español diminuta,... Y todos sus dueños votando partidos secesionistas, los mismos partidos que financian a los mercenarios de los disturbios

#5 El Sifoner, Castelló, 19/02/2021 - 19:43

Y menos mal que están los mossos.
¿Se imaginan estos días sin fuerzas de orden publico?.
Que no harían estos sujetos, barra libre seguro.
Y todavía hay quien los cuestiona

#4 Albert, BCN, 19/02/2021 - 15:27

Alli donde esta la noticia no esta Tv3

#3 Benet S., Barcelona, 19/02/2021 - 14:58

Alguns encara porten el llaçet groc a la solapa quan han de despatxar a algun client? Doncs au,ara ja han pogut veure i sentir que els de la banda de deliquents, que estan situats als despatxos, recolzen i animen als seus cadells del carrer, seguint el mestratge d'aquell sàtrapa amb el seu "apreteu, feu bé d'apretar". Ara ha apetxugar!

#2 Menjamela Grandi, Anapurna, 19/02/2021 - 14:16

Comerciantes, ¿votasteis todos bien el 14-F?

#2.1 Soloesmiopinion, Tabarnia, 19/02/2021 - 18:18

I tant! Conozco a más de uno que hace proselitismo del independentismo desde su comercio. Ajo y agua para ellos.