Publicitat
Societat · 19 de Juny de 2020. 13:02h.

El comerç de Ciutat Vella es rebel·la

Exigeixen a Colau “la reobertura immediata de Via Laietana”

El comerç de Ciutat Vella es rebel·la

Els comerciants del Barri Gòtic i el Born, en un manifest conjunt, exigeixen “la reobertura immediata de Via Laietana”, després d’estar tancada a la circulació de vehicles durant el confinament.

Els comerciants denuncien que el tancament va ser “una decisió presa per l’Ajuntament de la ciutat de manera centralitzada, sense espai de consulta ni consens amb el territori. S’ha comunicat sense antelació i sense cap tipus de consideració respecte del moment crític que viu el centre històric de la ciutat”.

“L’impacte negatiu és molt elevat, enfront d’un benefici que a nivell pràctic sembla gairebé inexistent, tant per a veïns com per a comerciants i restauradors”, asseguren, a més de recordar que “el bloqueig a l’accés del centre de la ciutat agreuja de manera molt preocupant la situació dels  sectors econòmics de Ciutat Vella”.

“Tant el Gòtic com el Born són barris que ja tenen la majoria de carrers reservats per a vianants. El tancament de la principal artèria d’accés a aquests barris és del tot innecessari i més en aquests moments en què estem assumint les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia”, lamenten.

“Davant l’impacte immediat i les clares mostres per part del consistori d'allargar aquesta mesura que es va presentar com a temporal en un futur immediat, diem prou!”, proclamen, a més de considerar que “una mesura d’aquest tipus s’ha d’implantar amb planificació, pressupost, consens i criteris de sostenibilitat econòmica del territori i de la seva població”. “Exigim la seva anul·lació immediata!”, sentencien.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 BCN de l'era Colau, Barcelona, 19/06/2020 - 16:10

A la Colau li creixen els nans. Una ciutat com Barcelona li vé gran, només fa que disbarats, modes i tendències populistes i de manera impositiva, sense cap consens, s'està carregant l'essència de la ciutat, la BARNA cosmopolita, respectuosa, vital, "neta i pulida"

#4 Ivan, Barcelona, 19/06/2020 - 15:27

Disfruten de lo votado.
De la Sra. Colau ya se ve por su historico que trata de hacer lo que le da a ella la gana.
Un ejemplo es el metro por la diagonal que todos los expertos reales, no los que han cobrado por escribir lo que ella queria oir, decian que era mejor y más economico reforzar con lineas de autobus (electricos) que además creanempleo.

#3 E. Payetó, Barcelona, 19/06/2020 - 13:31

que haga aumentar el consumo de ansioliticos aún más, porque si no se dan muchos ya no consumirían nada de nada al tener vistas a Collserola o al Mar Mediterráneo si deciden ir ahí de forma permanente cuando acabe la vida. Siempre y cuando tengan nicho, of course.

#2 E. Payetó, Barcelona, 19/06/2020 - 13:29

Y Jorge Javier el de TeleCinco decía no hace apenas días, que votaría a Colau.
De disfrutar lo votado nada, sufrir lo votado.
El mercado por más buenas ideas populistas irreales que no se pueden llevar a la práctica, tanto de Ada, como Janet, como Jaume en su momento, como Gerardo en su momento, juegan con esperanzas que se quebrarán y eso puede

#1 recordad 6 y 7 septiembre, Barcelona is not Catalonia. Fuera colonos catalanes de Barcelona. Cataluña nos roba miles millones, 19/06/2020 - 13:24

la experta epidemióloga, Ada Colau, ha decidido, en contra de la recomendación de Sanidad de fomentar al máximo el teletrabajo para evitar rebrotes, que la plantilla municipal con trabajo de oficina se reincorpore de inmediato en turnos de 2/3 que debe ser la cantidad mágica para sentirse toda una alcaldesa