Publicitat
Societat · 25 de Novembre de 2022. 17:51h.

"El comte de Godó està contrariant la dignitat del títol que ostenta"

Amalio de Marichalar considera que l'editor de La Vanguardia l'hauria de retornar

"El comte de Godó està contrariant la dignitat del títol que ostenta"

El comte de Ripalda, Amalio de Marichalar, en una entrevista recollida al llibre 'Els catalans sí que tenim Rei' de Sergio Fidalgo, carrega contra el comte de Godó i exposa que "un títol obliga, abans de res, a servir la nostra nació, Espanya, i a donar suport incondicionalment al nostre monarca constitucional, en aquest cas Felip VI”.

Marichalar expressa el seu desig de parlar amb Godó perquè "amb l'actitud que tenen alguns dels seus mitjans de comunicació està contrariant i contravenint el mandat i la dignitat del títol que ostenta".

"És un contraexemple, un títol representa uns intangibles de compromís, d´exemple absolut, de dignitat de comportament. Són intangibles, però són essencials. L'alternativa és cedir o renunciar al títol, perquè estem parlant de temes de sensibilitat profunda, que la ciutadania entén", afegeix.

"És com si t'entreguen una medalla important, del tipus que sigui, si un no n'és signe el millor que pot fer és retornar-la", sentencia.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#16 Pere que tomba, BCN, 27/11/2022 - 22:07

Pensant en el Juan Carlos queda tot com molt surrealista.

#15 Jaume, Sagunt, 27/11/2022 - 13:15

Que li donin el títol al President Pujol. Ell si que h'ho mereix.

#14 Telamarinera , Bcn, 26/11/2022 - 18:55

Y qué méritos hizo para semejante título/grandeza ? Poner su casa a disposición de Juan Carlos I?
Y la heredará su interesada familia?
Felipe no tiene necesidad de la discreción del “Otro”.

#13 Barcelonés , catalanismo es totalitarismo, 26/11/2022 - 10:11

Al parecer 5.000.000 anuales de media afana el falso conde falsario del dinero de todos vía Degeneralitat, no está nada mal para el dueño de un diario que ya no compra casi nadie

#12 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 26/11/2022 - 09:39

El periódico crea una realidad que no existe, ridícula, pero es la mar de bonita. Y regala maxibufandas, paraguas, libros, paellas, juegos, machetes para cortar jamón. No todo es malo, no le retiren el título que nos dejará sin cupones.