Societat · 18 d'Agost de 2011. 17:06h.

El Consell de Treball, contra la reforma del PIRMI

L'organisme està presidit per l'exconseller del PSC Josep Maria Rañé

El Consell de Treball, contra la reforma del PIRMI

L'exconseller Rañé lliura un premi, en una foto d'arxiu

El Consell de Treball Econòmic i Social, format per sindicats, patronals i experts ha aprovat per "unanimitat" un dictamen "molt crític amb la reforma dels criteris d’accés al PIRMI impulsada pel Govern i aprovada a través de la llei d’acompanyament del pressupost de la Generalitat el passat mes de juliol".

Aquesta entitat, presidida per l'exconseller Josep Maria Rañé, ha assegurat que "aquesta reforma endureix significativament els criteris per accedir a la Renda Mínima d’Inserció".

"El CTESC demana al Govern amb aquest dictamen que retiri la modificació del PIRMI i no aprovi per decret la reforma que dificulta l’accés a la Renda Mínima a moltes persones que s’han quedat sense feina i no reben cap prestació econòmica", ha indicat.

El dictamen del CTESC ha alertat "sobre l’impacte social que pot tenir aquesta mesura. La crisi econòmica esta fent augmentar significativament el nombre de persones que tenen dret a percebre aquest ajut establert per evitar l’exclusió social i això va portar al Govern a impulsar la seva modificació", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 josua, barcelona, 21/08/2011 - 00:35

hi estareu d´acord en que ja hi ha prou de collonades , d´uns quan governan i els altres en l´oposicio , i els ciuttatans son tan bones persones , que ens creiem allo que ens diuem, fins que els que votem no poguem demanar explicacions devant dels jutges de les obres de govern , aixo seta una merda

#4 joan, manresa, 19/08/2011 - 14:50

Vaya amb al Sr.Rañé..,sempre chupan poltrona...,qualsavol treballi a l'Industria..,oi?Ya que está en un carrec public,no fasi al menys populisme i demagojia,perque clar ,saben com publica algun mitjá que fins i tot el PIRMI el cobrava l'Iman de Lleida,una mica fort ..,no?i el cobraba de (Cont.

#3 Tyr, Barcelona, 19/08/2011 - 11:08

Què fàcil és fer populisme. Quedar bé de cara a la galeria però per l'esquena anar-se endeutant, fins que arriba el dia que els bancs no et donen més crèdit i els proveïdors es queden sense cobrar. Això és el que ha passat, amb els grans demagogs del trist-partit.

#2 Joan, Barcelona, 19/08/2011 - 08:00

Rañé, el teatre ja el fa el seu germà, vostè calli, inepte!

#1 CATERINA, iznàjar, 18/08/2011 - 21:41

aquest Rañé el p0bre OBEEIX A L'APARELL DEL PARTIT!! VAN DEIXAR LA CAIXA BIUIDA , DESGAVELL I EMBOLICS ARREU I ENCARA TREUEN PIT!!EN UN PAÍS NORMAL SERIEN JUTJATS PER LA SEVA INEPTITUD I ELLS ELS VEIEU---SON COM A GALLS UFANS I CLAMOROSOS----SI US PLAU JA SOM GRANDETS EL CATALANS !!!