Publicitat
Societat · 3 d'Agost de 2018. 14:33h.

"El cop que em van donar va ser per matar-me"

El turista agredit per un manter assegura que "no tornaré a Barcelona"

"El cop que em van donar va ser per matar-me"

José Bravo, el turista nord-americà que va ser agredit per un manter, ha denunciat que "el cop que em van donar va ser per matar-me" i ha culpat del seu incident a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè "no entenc per què permet que els manters venguin productes il·legals al carrer i atacar una persona d'aquesta manera.

"És la primera vegada que he vingut a Barcelona, però no tornaré", ha assegurat en declaracions als periodistes. Bravo, que ha corroborat la versió dels fets que s'ha donat fins ara, ha explicat que "m'he trobat insegur" a la capital catalana i ha afegit que "veig aquest país d'una manera diferent. Ara, per a mi, és un tercer món". "Denunciaré al govern municipal", ha reblat.

El turista agredit -encara amb seqüeles visibles dels cops que va rebre- ha explicat que posarà l'incident en mans del Consolat General dels Estats Units perquè "informin que aquesta ciutat és insegura". "Si els polítics no fan res contra aquests delinqüents, poden venir els assassins del seu país i posar el poble en perill", ha exposat.

Finalment, ha manifestat que "no entenc com el govern municipal permet la venda ambulant il·legal" perquè segons ha assenyalat, "estan duent a terme un crim i incomplint les lleis d'aquest país". "Cap representant municipal s'ha posat en contacte amb mi", ha lamentat.

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#40 Tabarnés puro, Barcino, 04/08/2018 - 22:02

Han pasado 3 días desde la agresión, hay imágenes, vídeos, etc... han detenido ya a alguien??? A qué puñ.. se dedican los mozos de escuadra y la guardia urbana??!!

#39 Murof, Tabarnia., 04/08/2018 - 16:24

Pues , amigo......mejor denuncia en la policia nacional pq en los mossos sentiras que la victima son tus agresores y que eres un bicho por pretender que los encierren mas de un minuto.
Tu vida molesta a los que viven de los impuestos que pagas, y, la de tus agresores hay que defenderla.
Y sino pregunten a otros agredidos por extranjeros no occident

#38 Antonio Huertas, Barcelona, 04/08/2018 - 15:32

Estoy convencido que el turista dice la verdad, pero se cuela con lo de la inseguridad y todo el rollo que mete: Cualquier ciudad USA es más insegura que Barcelona. Y no lo digo yo, lo dice cualquier estadística de criminalidad. ¿Recomendaría yo no visitar los EEUU? pues NO,

#37 Grijander, Republic of Ratafia, 04/08/2018 - 14:37

Si fins i tot els propis policies locals reconeixen que no tenen medis per fer el seu treball i que la ciutat no és segura. Algú aniria a un restaurant on els propsi cuiners i cambrers reconeguin que no tenen medis i que únicament poden oferir bazòfia i servei pèssim? Doncs aixó.

#36 José María, Sevilla, 04/08/2018 - 13:55

En 1980, Barcelona tenía dos opciones: convertirse en la indiscutible capital económica y cultural de España, o ser simplemente la capital de Cataluña. Lo tenía todo a favor para lo primero (casi lo era ya) pero se conformó con lo segundo. Los resultados están a la vista. Y ello en un contexto de democracia, libre mercado y descentralización.