Publicitat
Societat · 24 de Març de 2020. 15:01h.

El coranavirus arriba a les presons

Justícia sospita que ja hi hauria prop de dos-cents casos

El coranavirus arriba a les presons

Sis funcionaris de presons i un de justícia juvenil han donat positiu per coronavirus, segons ha informat el Departament de Justícia. A més, hi ha 5 interns contagiats. En total, hi ha 166 persones, entre presos i funcionaris, sospitoses de tenir el virus.

D’entre els interns, tres d’ells estan ingressats a l’Hospital Penitenciari de Terrassa i dos més en hospitals de la xarxa pública. Hi ha 36 casos en estudi.

El primer cas conegut de coronavirus va transcendir el 14 de març a Brians 2, també es va saber la passada setmana que la declarada culpable pel crim de la Guàrdia Urbana i interna a la presó de dones de Wad Ras, Rosa Peral, havia donat positiu. Com a conseqüència dels positius, aquest centre penitenciari i el mòdul 13 de Brians 2 es mantenen confinats.


Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 24/03/2020 - 17:08

Por desgracia esto acaba d eempezar. Al igual que en Italia, van a llegar los primeros motines. Cuando se den, que vaya el Buch con los cojones a sofocarlos. Que no llame al ejército.

#2 Daniel , Manresa, 24/03/2020 - 16:17

La culpa la tiene su gestión ratera e inhumana.
En un taller de Joves fabricaban material médico que vendían a Italia. No han hecho acopio ni reparten a sus trabajadores como denuncia CATAC.
Por otro lado, denuncia CCOO que hay centros que esconden mascarillas de la última pandemia gripe A. La consellera alienta desde su casa. Cinismo.

#1 Albert, BCN, 24/03/2020 - 15:17

Tot el tema de presons es va transferir a la gene oi? pero es igual... la consigna es: la culpa sempre es de Madrit!

#1.1 Toni, Tabarnia, 24/03/2020 - 15:59

Y las residencias de mayores también pero la culpa siempre de Madrittttt