Publicitat
Societat · 9 de Març de 2020. 11:41h.

El coronavirus arriba a l'Ajuntament

Aïllats Jaume Collboni, Jordi Martí i Montserrat Ballarín

El coronavirus arriba a l'Ajuntament

Tres regidors de l'Ajuntament de Barcelona es troben confinats a casa pel coronavirus. Cap d'ells té la malaltia, però no poden sortir de casa. L'Ajuntament de Barcelona ha detectat aquest cap de setmana dos casos de la malaltia en treballadors municipals i ha activat els protocols. Els regidors afectats són Jaume Collboni, Montserrat Ballarín -que ahir va formar part de la manifestació feminista- i Jordi Martí.

L'Ajuntament informa que el primer cas s'ha detectat en una treballadora de la llar d'infants municipal (EBM) Gràcia, el que suposarà el tancament preventiu de l'equipament municipal, inicialment durant dues setmanes. El segon cas es va produir en un treballador de l'Àrea d'Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l'consistori, el que ha suposat igualment l'aïllament preventiu de les persones que havien tingut un contacte estret amb ell durant els últims dies.

Entre elles hi ha persones de l'equip directiu i gerencial de l'Ajuntament. "Totes aquestes persones s'han aïllat de manera preventiva, no han desenvolupat cap símptoma de la malaltia i mantenen la seva activitat laboral des de casa. També els regidors Jaume Collboni, Jordi Martí i Montserrat Ballarín, queden de moment a casa a l'espera que la agència de Salut Pública de Barcelona valori si poden anar a treballar", informa el consistori barceloní.

2941-cc.jpg

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#6 luis, barcelona, 09/03/2020 - 20:06

Y cuando le tocara a la RAHOLA.?.
Como esta en todos los fregaos
Por favor.. que alguien la ponga en cuarentena
No estaría de mas

#5 Figueras, Figueras, 09/03/2020 - 15:01

De Catalunya esta preparada, a tenir-lo a dins, la mateixa gestió que amb l'1-O, un complert desastre, ara la culpa es de Madriz!! en 3, 2....

#4 Joan , Bcn, 09/03/2020 - 13:00

I la COLAU, a ella le pasa de todo, acoso, hetereo, erc

#4.1 Veciana, Barcelona, 09/03/2020 - 16:19

La pobre ya pasó la Peste Negra en en el siglo XIV.Una mujer dura es lo que es.

#3 atl.lota, pineda, 09/03/2020 - 12:12

Que es pensaven ??? Que no arribaria aCatalunya va dir un,,,, A tots els que fan el babau, els hi tindria que haver agafat ja. Encara que tots ho agafarem tard o d'hora, Al menys que comenci per els peixos grossos, Apa a descansar , encara més uns 15 dies,,,

#3.1 Manolito CHAN, Futura C.A. de Barcelona. Tractoria nos roba., 09/03/2020 - 13:48

Tendrían que haber empezado hace años por aislar los mandamases del pruses.... Pujol, Daurella, Roures........ seguiríamos siendo el motor económico y cultural de España.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 09/03/2020 - 12:11

Ahora mismo en la Vanguardia digital lo primero en grande es que Madrid dobla casos en horas. Lo del Ayuntament Barcelona va tres entradas màs abajo en recortada.....Si quieres vivir lee e noticies.cat.