Publicitat
Societat · 10 de Maig de 2020. 13:12h.

El coronavirus tornarà a la tardor

Un informe de l'Exèrcit creu que "es tardarà entre un any i any i mig en tornar a la normalitat"

El coronavirus tornarà a la tardor

Militars de la caserna del Bruc desinfecant el Monestir de Poblet

Un informe de l'Exèrcit preveu dues onades més de la pandèmia de coronavirus, que tindria lloc a la tardor i estima que no es recuperarà la normalitat fins al cap d'un any o any i mig. El document, elaborat per la 'Jefatura de los Sistemas de Información, Telecomunicaciones y Asistencia Técnica' (JCISAT) de l'Exèrcit de Terra, afirma que "hi haurà dues noves onades d'epidèmia".

L'informe també pronostica que a l'estiu "es reduirà el nombre de contagis" per la calor però que "no l'aturarà completament". El document també apunta que "es tardarà entre un any i any i mig en recuperar la normalitat" i recorda que les mesures d'aïllament "no ajuden a aturar l'expansió, però sí que l'alenteixen".

L'Exèrcit considera que "atès que hi haurà un major nivell d'immunitat social pel present brot, que es disposarà de més mitjans i es reaccionarà més ràpidament, s'espera que la intensitat d'aquesta segona onada sigui menor".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 Xis, Barcelona, 10/05/2020 - 20:36

En cuanto haya protestas contra el gobierno volverá a aparecer el coronavirus por arte de magia.

#3.1 Amoroso, Barcelona, 11/05/2020 - 10:42

Cierto, ahora ya no enviarán antidisturbios a las manifestaciones. Ahora dirán que ha habido un rebrote y todos a casa otra vez para aplaudir cada tarde.

#2 Ojotuerto, Calafell.tab, 10/05/2020 - 14:53

Para la siguiente Oleada, hay que olvidar repartos Narnia del territorio. Hace falta el área metropolitana de Barcelona y Tabarnia tiene que tener su importancia. Lo demás para contener al virus tendrà la misma eficacia que las comarcas , ninguna. Las áreas sanitarias? Las veguerías? Extracción de rentas de Tabarnia hacia la Catalunya rentista

#1 ANTI-ROJOS, ANTI-ROJOS, 10/05/2020 - 14:08

a este ritmo, en Europa y EEUU van a comer sólo patatas, arroz y pasta

aquí, con PODEMOS-PSOE, piedras!

CUBA, VENEZUELA, COREA DEL NORTE... esperad... que venimos a haceros compañía!