Publicitat
Societat · 3 de Setembre de 2012. 08:37h.

El coronel Alamán Castro insta a il·legalitzar els partits independentistes

El militar de l'Exèrcit espanyol demana la detenció de Tardà, Bosch i Bertran

El coronel Alamán Castro insta a il·legalitzar els partits independentistes

Francisco Alamán Castro

El coronel Francisco Alamán Castro ha instat a il·legalitzar els partits separatistes i, en aquest sentit, ha demanat la detenció de Tardà, Bosch i Bertran per alta traïció. "Aquesta gent no té cura", afirma després que demanessin el seu arrest.

En una nova entrevista a Alerta Digital, el membre de l'Exèrcit, que està retirat, ha dit que "ja que el senyor Tardà i altres demanen meu arrest, jo des d'aquí exigeixo la immediata detenció del senyor Tardà, del senyor Bosch i del senyor Bertran Exigeixo la seva immediata detenció per voler trencar Espanya i per alta traïció. Exigeixo també la immediata il·legalització de tots els partits que tinguin com a principal objectiu la ruptura de la nació".

En aquest sentit, el coronel afegeix que "s'invoca la llei i un és un colpista, un feixista i un criminal. Però cridar a la subversió, a la sedició, a la ruptura de la nació, això és legítim i per tant ha de ser emparat per la llibertat d'expressió. A l'esquerra i als nacionalistes de la perifèria se'ls permet tot".

Alamán creu que "no he amenaçat ningú, com diu el senyor Bosch; només he estat fidel al jurament que vaig prestar i coherent amb el que diu la Constitució espanyola. No fa gaire, un dirigent de la CUP va dir alguna cosa de pegar-li un tret al clatell a algú i no se li va donar tant bombo i platerets. Aquestes declaracions sí que eren constitutives de delicte. Un cop més, la llei de l'embut…"

Sobre Tardà afirma que "no és precisament un exemple d'higiene capilar per a que parli de la caspa dels altres (riu). El semyor Tardà s'aprofita que a Espanya hi ha determinades coses que surten de franc. Demà, per cert, els enviaré una carta dirigida al senyor Tardà".

D'altra banda, expressa que admira el dictador Francisco Franco: "quin espanyol de bé podria deixar d'admirar-lo. Miri, en premi potser a l'evangelització d'Amèrica, Déu ens va concedir al segle XIX el duc de Ahumada (fundador de la Guàrdia Civil) i al segle XX Francisco Franco. Espero que en aquest segle XXI ens regali un altre espanyol providencial".

Finalment, considera que si Franco ressuscités "es moriria de l'ensurt en veure el que hem fet amb el país orgullós, unit i pròsper que ell ens va deixar".

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#54 joseantonio, madrid, 27/09/2012 - 09:19

Teneis más miedo que verguenza.Ya os va quedando poco de tanto estúpido separatismo.
Sois más negros que el porvenir de un grillo.fenicios y moros es vuestra raza.Os hemos tenido que acojer en España porque os echaron de vuestra propia tierra.Pero a ella os vamos a mandar.

#53 Genis, berga, 04/09/2012 - 15:09

La independencia es proclamara al parlament, com s'ha fet altres 4 vegades.
Democraticament i ho veura tot el mon.

Avui dia, els escanyols ja no tenen res a fer.

Es la globalitzacio i els mercats que ho no permetran.

#52 Jordi, Martorell, 04/09/2012 - 10:52

PP, PSOE, IU ... volen que Espanya sigui un pais independent, no? Doncs il·legalitzem-los també per ser independentistes!! Mi Coronel, grasias por existir, me hases reir mucho.

#51 JJ, BCN, 04/09/2012 - 10:48

Quan hi era ETA, es deia que qualsevol proposta era acceptable mentre no utilitzes la violencia. Ara que ja no hi es, s'han tret la mascara i esta clar que per via democratica mai no ens donaran la independencia.
De fet, en la historia mai no s'ha donat la independencia. Qui la ha volgut, l'agafat

#51.1 fideli, rdnes, 04/09/2012 - 10:57

la independència es pren. Ep, només s'ha donat el cas de Noruega amb Suécia... i si declarem la guerra a Suècia, ens rendim, ens fem "suecos" i llavors demanem la independència, i ja està?

#50 fideli, rdnes, 04/09/2012 - 08:17

Alaman, un exèrcit no és per assassinar, no és eta, i tu vols que assassinin. Les teves declararions són assassines....ets un assassí!!!