Publicitat
Societat · 8 d'Octubre de 2009. 20:19h.

El Corte Inglés trasllada els anti-avortistes a Madrid

L'agència de viatges dels grans magatzems organitza els autobusos per anar a l'acte de Madrid

El Corte Inglés trasllada els anti-avortistes a Madrid

Una imatge de la publicitat de l'agència de viatges d'El Corte Inglés sobre els autobusos que es podran utilitzar per anar a la manifestació

La cadena de grans magatzems d'El Corte Inglés és un dels patrocinadors de la manifestació contra l'avortament que es realitzarà el proper dia 17 a Madrid, convocada per unes 40 organitzacions de caràcter antiavortista.

El portal d'internet Hazte Oir, contrari a l'avortament, conté publicitat de l'agència de viatges d'El Corte Inglés, en la qual s'indica que aquesta empresa organitza els autobusos per tal que es pugui assistir a la manifestació de Madrid.

En aquesta publicitat s'especifica que, per viatjar en un autobús a fi de participar en la manifestació del dia 17, n'hi ha prou amb apuntar-se a qualsevol oficina de viatges d'El Corte Inglés.

La Conferència Episcopal Espanyola no figura oficialment entre les entitats convocants de la manifestació, encara que ha animat els catòlics a participar perquè consideren que la marxa és "legítima i convenient", segons el portaveu episcopal, Juan Antonio Martínez Camino.

En qualsevol cas, el president de la Conferència, el cardenal Antonio María Rouco Varela, no participarà en la manifestació, un fet que indicaria que els bisbes no assistiran a l'acte, en contra del que ha passat en ocasions similars.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Corona de Aragón, Güesca, 18/10/2009 - 11:26

Tú hablas de libros, yo de sentencias firmes dictadas por los tribunales competentes,¿Porqué no te las lees tú?.Comprendo que la literatura es más diver y que, total, como no me dan la razón, pues actúo como siempre

#17 ton, sallent, 17/10/2009 - 18:59

Corona de Aragón, t´hauries d´informar i no et creguis tot el que et diuen, hi ha un llibre que no n´han fet gairebé esment que explica tot aixó que tu reclames, perque reclames suposso el que hi ha al Museu Diocesà de Lleida oi?, intenta-ho.

#16 M., Barcelona, 17/10/2009 - 18:49

A veure si ens enterem tots que no tots els els qui estem en contra de l\'avortament som del PP ni anem a missa. Jo sóc INDEPENDENTISTA i D\'ESQUERRES. No siguem tant simplistes, sisplau.

#15 confidencial, Madrid, 17/10/2009 - 11:20

Que nadie olvide que el fundador y el actual propietario de esta empresa pertenecen al Opus Dei.

#14 Corona de Aragón, GÜesca, 17/10/2009 - 10:44

Pues ya, de paso, podría coger nuestros bienes en Lérida y traerlos para casa, que es donde tienen que estar. Luego que se manifiesten siles apetece.Bienes de Aragón para Aragón