Publicitat
Societat · 14 de Desembre de 2012. 16:18h.

El Departament de Seguretat dels EUA instrueix als Mossos

Imparteix un curs d'investigació de tràfic d'èssers humans

El Departament de Seguretat dels EUA instrueix als Mossos

Una imatge dels participants al curs

El Departament de Seguretat dels Estats Units ha impartit un curs d'investigació de tràfic d'èssers humans als Mossos d'Esquadra. El curs ha finalitzat aquest divendres.

Durant una setmana, fins a 25 agents de diferents serveis de la Comissaria General d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra han participat en aquestes classes formatives impartides per oficials de l'agència d'investigació nord-americana del Departament de Seguretat al Complex Central.

Aquest curs es situa en el marc d’una col·laboració continuada entre el Consolat dels EUA i la Comissaria General d’Investigació Criminal, en una doble direcció: en l’àmbit de la formació i en el de l’intercanvi d’informació entre ambdues institucions.

El curs ha comptat amb 12 instructors nord-americans i ponències sobre: La visió i actualitat internacional de la problemàtica; L’estratègia i inici d’una investigació; El blanqueig de diners vinculat a aquesta tipologia delictiva; La relació amb les víctimes des de la vessant de la investigació criminal; L’estudi de diferents casos; i Exercicis pràctics per a la investigació d’aquesta tipologia delictiva.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat