Societat · 12 de Març de 2022. 10:00h.

"El Dia Internacional de la Dona s'ha convertit en el dia contra l'home"

Manuel Trallero, periodista: "El feminisme no consisteix en l'odi"

"El Dia Internacional de la Dona s'ha convertit en el dia contra l'home"

L'escriptor i periodista Manuel Trallero, al seu programa setmanal a YouTube, ha afirmat que "Juan Carlos no es pot anar de rosetes" després de la carta teòricament enveja a La Zarzuela des d'Abu Dabi. Trallero, al programa de la setmana passada, ja va advertir que "la monarquia està morta" i ha explicat que "Aznar va ser el primer a portar-li la contrària".

Respecte al feminisme, ha manifestat que "el Dia Internacional de la Dona s'ha convertit en el Dia contra l'Home" i ha explicat que "és una de les grans aportacions del segle XX" però que algunes feministes "han perdut els papers". "El feminisme –ha insistit– no consisteix en l'odi contra l'home".

També ha lamentat algun acte oficial a dependències de la Generalitat, com per exemple la delegació a Brussel·les, i ha manifestat que "la Generalitat és can seixanta" en al·lusió a l'expressió catalana que significa que és un desgavell. "Ja no té cap prestigi", ha afegit.

Finalment, ha criticat l'actitud del govern català amb la guerra d'Ucraïna perquè vol fer veure que és Estat i la cobertura de TV3 amb la crisi de refugiats. "Estem immersos en el nacionalcursillisme", ha alertat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#9 Lobisome, BCN, 13/03/2022 - 11:38

"¿Quiere decir que en buena medida Occidente es responsable de la guerra lanzada por Putin contra Ucrania?
Sí. Creo que hasta cierto punto somos los arquitectos del terrible sufrimiento que está experimentando Ucrania en este momento, como ha argumentado John Mearsheimer."

De la excelente entrevista a Niall Ferguson hoy en El Mundo.

#8 Lobisome, BCN, 12/03/2022 - 18:07

Otra cosa sobre la invasión de Ucrania. Para entender lo que está pasando de verdad, basta con seguir al detalle el asunto de los Mig-29, del que se habla poquísimo. La "pífia" de Borrell no hizo más que dejar a los americanos con el trasero al aire. Si son los polacos los que entregan los aviones, está bien, si son ellos, entonces no.

#7 Enrique, LaPatria de Prim, 12/03/2022 - 13:50

Asi es.Divide e impera.La izquierda esta acabada.

#6 Capit@n España, Purgandus populus!!, 12/03/2022 - 13:06

Día de la mujer trabajadora --> Día internacional de la mujer ---> Día contra el hombre --> Día de todos contra todos.

#5 Masias , Mis posaderas , 12/03/2022 - 12:47

Para los apasionados eruditos de este tema, este enlace puede ser muy interesante

“ Feministas denuncian que los gallos violan a las gallinas “ https://m.youtube.com/watch?v=rwvLDRkYbPg