Publicitat
Societat · 29 de Juliol de 2018. 11:01h.

El dibuix d'un nen davant un policia guanya un concurs

A la biblioteca pública de la Roca del Vallès

El dibuix d'un nen davant un policia guanya un concurs

Punt de llibre

La biblioteca municipal de la Roca del Vallès ha premiat un dibuix en el qual s'observa a un nen amb una samarreta groga regalant un llibre a un agent antiavalots de les Forces de Seguretat, en la desena edició d'un concurs de dibuix per a nens que organitza l'Ajuntament. El dibuix guanyador és obra de Joel Font, i suposa una referència clara als fets de l'1-O. L'Ajuntament de la Roca del Vallès està governat per ERC-PSC, després de pactar el desembre de l'any 2016 que es repartissin l'alcaldia del municipi. ERC té a les seves mans les regidories de Cultura i Ensenyament.

El Partit Popular de la Roca ha denunciat "adoctrinament" en el punt del llibre guanyador del concurs de la Biblioteca de la Roca. Els populars, en un comunicat, denuncien "que el dibuix guanyador vol imposar una realitat. És adoctrinament" asseguren. Des del partit consideren que "aquesta pràctica s'ha realitzat en el nostre municipi des dels últims anys", ja que "ERC té a les mans les regidories de Cultura i Ensenyament". 

"Estem convençuts que hi havia altres dibuixos amb tanta qualitat com el guanyador, però que es va decidir aquest pel fet constatable que ERC ha volgut marcar durant tot l'any un fet, com el referèndum de l'1-O que l'han idealitzat", ha afirmat el president local del PP de la Roca, César Alcalá.

El portaveu popular ha lamentat que "tergiversen la realitat i al llarg de tota la legislatura només han viscut per i per a la independència. Han abandonat el poble i tots els recursos humans han servit per als seus interessos, com queda demostrat amb aquest punt de llibre".

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#14 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II Supremacistas, corruptos y mártires, 30/07/2018 - 20:49

Voy a tener que hacerme pasar por alguna especie de platillo volante amarillo para que e-noticies no me censure, a ver repito;

El dibujo me parece una bazofia miserable en la linea de la utilización de los niños por esta gentuza...

#13 Capit@n España, The broquil is over, 30/07/2018 - 09:50

El Joel Font este ya tiene la Creu de Sant Jordi asegurada.

#12 botifler1914, Sinitaca, 30/07/2018 - 09:29

Sin duda el niño venía de votar un par de veces.

#11 Escamarlà, Waterloooooo (de Dalt), 30/07/2018 - 08:49

Més que adoctrinament, es tracta de supremacisme. El missatge és molt clar: nosaltree la cultura, ells la força bruta

#10 a veure, a veure..., Blanes, 30/07/2018 - 08:48

Falta per definir si es un mosso o un policía nacional. Els "martirs ploraners del 1-O" s´han oblidat del escut.