Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2015. 10:32h.

El director de Método 3 afirma que Camacho va autoritzar la gravació de la Camarga

Francisco Marco presenta una denúncia contra la líder del PP “per un delicte de calúmnies”

El director de Método 3 afirma que Camacho va autoritzar la gravació de la Camarga

Francisco Marco

El director de Método 3, Francisco Marco, ha afirmat que la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, va autoritzar la gravació de La Camarga i ha anunciat que ha presentat una denúncia contra la líder dels populars catalans “per un delicte de calúmnies” després de la intervenció de divendres passat. "Camacho menteix. Ella està darrere de la gravació de La Camarga", ha reblat.

Durant la seva compareixença a la comissió d'investigació del frau fiscal, Marco ha dit que "vostè, senyora Alícia Sánchez-Camacho, va donar la seva autorització a la gravació. Va ser legal i consentida". "Va ser una persona de l'entorn personal de Sánchez-Camacho, i jo per entorn personal entenc a la família, parella, ascendents i descendents", ha afegit.

Marco, durant la compareixença inicial s’ha dirigit directament al PPC i els hi ha retret que “van intentar matar-me civilment. Però no ho han aconseguit i aquí em tenen, disposat a seguir endavant”. "M'he cansat de rebre amenaces -ha assenyalat-, de controls policials a hores intempestives, que segueixin membres de la meva família ia la meva secretària. M'he cansat”.

Francisco Marco ha explicat que després de la gravació, va lliurar la còpia de la cinta al seu client, que és una persona del "entorn personal d'Alícia Sánchez-Camacho", però s'ha negat a parlar sobre el seu contingut "perquè així ho vaig pactar amb la senyora Sánchez-Camacho, i jo compleixo les meves pactes".

Sobre el contingut que s'ha difós per internet, el director de Método 3 ha donat la "raó" a Sánchez-Camacho i ha assenyalat que "hi ha moltes versions que estan corrent per Internet, però al final, la còpia que val, la real, és la que està en els jutjats".

Finalment, Marco ha desvinculat el PSC de la gravació de La Camarga. "El PSC, com a partit, com a institució, no ha encarregat una investigació a l'agència Método 3", ha manifestat.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#5 angelito, barcelona, 13/04/2015 - 11:55

¿En qué quedamos? ¿Pacté con la señora Camacho? ¿Nuestro cliente una persona del entorno? ¿Fue su entorno el que encargó la grabación? ¿La señora Camacho dio su autorización? ¿Grabación legal y aceptada? Menudo lío, el pobre juez.

#5.1 Ricardo, Esplugues / Esplugas , 13/04/2015 - 12:23

Sí, sí, lío, haberlo, haylo.
Pero, angelito, todo apunta a Sánchez Camacho´, que miente más de lo que habla.
Su dimisión inmediata impediría más fugas de votos a Ciudadanos, porque en caso contrario, esto será un chorreo.

#3 La Famiglia Pujolone, robando voy robando vengo, 13/04/2015 - 11:19

Jordi Pujol Jr. medió ante el secretario de Artur Mas en favor de una empresa

http://tinyurl.com/o93of3x

#3.1 Ricardo, Esplugues / Esplugas, 13/04/2015 - 12:27

Eso, eso, metamos a Pujol cada vez para tapar nuestras insuperables e inmorales vergüenzas y la corrupción generalizada que el PP protagoniza.

#2 narcisa, independència i independènCiU, 13/04/2015 - 11:18

i mentre tota aquesta colla de llestos van discutint de la Camacha i de la Vicky, la Sempre Molto Onorevole Famiglia Pujol continuan transportant motxilles amunt i avall per CAT, i AND, i una vintena més de paradisos fiscals.

#2.1 Roger, L'H, 13/04/2015 - 12:35

Hi ha nens morint de gana al món mentres tu escrius ximpleries als foros.

#2.2 diguemhotot, Cerdanyola, 13/04/2015 - 13:16

Gràcies per il·lustrar-nos sobre a qui s'ha de perseguir i qui no, no sigués cas que els pillessim a TOTS !! (vull dir els TEUS també)

#2.3 Casper, Bcn@yahoo.es, 13/04/2015 - 14:05

Seguro que el Rogelio nos pretendía ilustrar sobre los niños palestinos que mueren, al intentar defendar sus casas y sus tierras, por los disparos, los misiles, los drones, los tanques y /o las bombas de fósforo de sus amigos de Israel. En su nombre, muchas gracias Rogelio por tu buen corazón.

#2.4 narcisa, indpendència i indpendènPPSOEciu, 13/04/2015 - 14:07

el molt honorable "diguemhotot" té tota la raó, independència i independènPPSOEciu, gràcies per la precisió.

#2.5 diguemhotot, Cerdanyola, 14/04/2015 - 19:51

narcisa, quan et van fotre fora de CiU?
va, diguens-ho... va ser un tema de política local?
un càrrec a que aspiraves i al final no et van donar? o no et va tocar sobre?
Et paguen millor els nous amos o només t'han fet promeses?

#1 Juanma, L Hospitalet, 13/04/2015 - 11:14

MALICIA CAMARGA, DIMISION Y A PROCESARLA !! ... necia mentirosa !!