Publicitat
Societat · 29 de Novembre de 2018. 12:37h.

El doble joc de la germana d'un dels terroristes del 17-A

Hafida Oukabir va condemnar l'atemptat en públic i el va justificar en privat

El doble joc de la germana d'un dels terroristes del 17-A

Hafida Oukabir, germana de Moussa Oukabir, un dels terroristes morts dels atemptats de Catalunya, va passar de condemnar l'atemptat en un acte públic a Ripoll a justificar-lo dos mesos després en una conversa telefònica amb la seva mare i que va ser interceptada pels Mossos d'Esquadra.

Hafida va condemnar l'atemptat en un acte celebrat el 26 d'agost a la plaça del monestir de Ripoll sota el lema "Ripoll per la pau. Un pas endavant" i va demanar que "hem de treballar tots i totes junts perquè no torni a passar mai més". "Perquè els nostres joves catalans musulmans no abracin ideologies perverses que no tenen justificació ni explicació i que no tenen res a veure amb l'islam", va afegir.

Tanmateix, el 22 d'octubre de 2017, una mica més de dos mesos després dels atemptats gihadistes, Hafida Oukabir trucar a la seva mare i van parlar de la mort d'en Moussa i de la possible repatriació del seu cos al Marroc. La mare la va informar que havia parlat amb una familiar i el seu marit i aquest li havia dit: "Veus? Aquest noi ha anat al paradís. El camí que va prendre, el que passa és que la gent no ho vol dir. Si vas a la veritat és la religió que va dir el profeta".

"Està, està (al paradís)", li va contestar la germana, i van seguir parlant de la necessitat de rentar el cos del mort. En aquest sentit, va explicar la mare, el familiar del Marroc li havia dit: "Els vostres fills ja estan rentats. Rentant o no, ells han passat (al paradís), perquè si véns a l'Islam, aquest és el camí de Déu".

Llavors la germana va dir a la seva mare que "si Déu vol a algú, se l'emporta", i la mare li va explicar que això està recollit en l'Alcorà i que "quan una persona és bona, no es queda". "Déu se'l va endur perquè sap que està en el camí recte", va insistir Hafida, i ha afegit que "és obligatori per als homes fer la jihad per Al·là. No és un joc".

La mare li va replicar que la gent aspira a més coses a la vida que fer la "jihad" i Hafida li va respondre: "Els que han fet la jihad ja s'han anat". "Déu ho ha volgut i se l'ha endut", li va insistir la germana a la seva mare, perquè "si ho hagués matat algú o ho hagueren degollat, t'haguessis penedit".

Els Mossos van punxar el mòbil de Hafida després de detectar que el seu germà li havia enviat un vídeo a ella i altres persones tres dies abans dels atemptats explicant com ha de ser amortallat un musulmà quan mor i que no s'ha de sentir pena per ell perquè va al paradís.

Els agents van sospitar llavors que la germana podia tenir coneixement de les intencions del seu germà i van connectar aquest fet amb les declaracions de la parella sentimental del seu altre germà Driss, que va manifestar a la policia que la matinada del 18 d'agost, quan es trobaven en la comissaria de Ripolll i es va saber la notícia de l'atemptat de Cambrils, "Hafida va fer un gest de satisfacció".

Segons va declarar la parella de Driss, de nacionalitat espanyola, aquesta matinada Hafida va afirmar que estava segura que Moussa era un dels morts a Cambrils. Segons la seva opinió, la germana sabia alguna cosa del que anava a succeir, ja que la seva actitud a posteriori així ho denotava.

"Ningú de la família va mostrar cap símptoma de tristesa durant aquests moments, únicament la mare baixava el cap", va explicar la dona als Mossos, i els va comentar que Hafida va canviar després de tornar del Marroc en l'estiu de 2016, quan es va posar el vel i va deixar de treballar en un restaurant on es venien begudes alcohòliques.

Publicitat
Publicitat

31 Comentaris

Publicitat
#31 Yomisma, Deporaqui, 01/12/2018 - 17:55

Es que practican la taqiyya: engañar, disimular...

#30 Pau B., Barcelona, 30/11/2018 - 13:44

Se llama «tawriya»». El Islam tiene permitidas unas doce a catorce formas de mentir, engañar y defraudar a los no creyentes (kafir) y una de ellas es el pensamiento dualista. Algo que es difícilmente comprensible para la sociedad occidental y común al marxismo y al islam. Aquí tenéis descritas las seis principales: http://www.nosotros.cl/detalle

#29 XMB, Barcelona, 29/11/2018 - 22:17

Y Àngel Colom ¿qué opina?, algo tendría que decir al respecto.

#28 Pan con tomate y jamón Ibérico, A mi me gusta el jamón., 29/11/2018 - 20:28

¿Pero porque narices, por ser correcto, tenemos que aguantar a esta gente en nuestra casa? Hace exactamente 1307 años que en España combatimos al Islam, ya conseguimos, después de mucha sangre y ocho siglos echarles de esta tierra. Y vuelta la burra al trigo, ¡¡¡que tienen una religión medieval que lleva al fanatismo y al terrorismo...!!!

#27 LeonAnto, Barcelona, 29/11/2018 - 19:14

Expulsión inmediata.