Publicitat
Societat · 18 de Setembre de 2013. 09:08h.

"El dret a decidir és una ximpleria que ens vam inventar"

L'exdirector de la fundació de CDC també adverteix Junqueras sobre "fer caure" Mas

"El dret a decidir és una ximpleria que ens vam inventar"

Imatge de la Rambla

L'exdirector de la Fundació Catdem de CDC, Agustí Colomines, va afirmar a La Rambla de BTV que "el dret a decidir és una ximpleria que ens vam inventar". En aquest sentit, Colomines va afirmar que "és dret a l'autodeterminació. "Volem anar a votar. El problema ara no és la independència, és poder votar, i no podem”.

D'altra banda, Colomines va advertir que "si ERC fa caure el president Mas, Junqueras serà president de Catalunya, però mai de la independent. Si trenca el Govern Mas, farà trencar l'únic actiu que existeix, que és el president Mas. Si la gent és creu la teoria del Junqueras 'voteu-me a mi perquè donaré suport al Mas', no voti la fotocòpia voti l'original, que és el Mas”.

Publicitat
Publicitat

65 Comentaris

Publicitat
#37 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:25

Els de CIU no son palla neta, sempre han anat amb amvigüitats a l'hora de definirse i si ara en Mas hi lluita tant per a fer la consulta, és gracies a la gent de Catalunya i no pas al seu partit. Per altra banda penso que faria bé de prescindir del traidor d'en Duran.

#36 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:13

Aquest paio es un pelota del Mas, quines vegenades que diu, si el Mas parla tan de la consulta per determinar si volem o no la independència, és perquè en Mas veu que la gran massa social d'aquest país els em dut a terme unes mobilitzacions masives als carrers de Catalunya per iniciativa pròpia.

#35 Montserrat Vila, Catalunya, 18/09/2013 - 22:55

Doncs el sr. Colomines té raó. Fora xorrades i de pet a la independència amb en Mas de president, el Duran autoexiliat a madrit..., per què ja varem veure del que són capaços els d'ERC quan varen governar durant set anys aquest país; un desastre.

#35.2 Neguis, Mollet del Vallès, 19/09/2013 - 14:01

Si algun dia guanya Junqueras com a President amb 38 escons com diuen, espero que no exigeixin a CDC més del que han fet ells. Per tant, que no demani que CDC o CiU entrin algovern, aprovin pressupostos, etc. CDC a fer el mateix paper que ERC. La gent haurà demostrat que és el que vol.

#35.3 Xavi_freedom, Països Catalans, 20/09/2013 - 21:19

Montse, vull la independència tan o més que tu, però no admeto a Mas com a president, no a anat a la via catalana i l'any passat tampoc hi va anar a fer pinya, en Mas es un espavilat que ha sabut pujà a carro guanyador, personalment penso que vol més l'independencia l'Oriol que no pas en Mas.

#34 BEJOTA, BCN, 18/09/2013 - 20:38

SR. COROMINS: NO PERDI EL SEU TEMPS AMB EL "MATRIARCAT " CATALÁ QUE VA A LA SEVA :MANAR I ALLUNAR COMPETIDORS COM A FET SEMPRE.LA RESULTAN ,ÉS QUE SI FA FALTA, ARROSSEGARÁN A LA RESTA ON SIGUI ENCARA QUE PERJUDIQUI A CATALUNYA.

#33 pedrorepublik, Barcelona, 18/09/2013 - 20:20

Catalunya privatiza el hospital Clinic, incluso un fondo de inversión Qatarí podría ser el beneficiario. Privatizan y fomentan la enseñanza concertada, aumentando la diferencia de clases y escuelas de élite. Pero la independencia anulara todas esas cosas al día siguiente de tenerla. Es para llorar