Publicitat
Societat · 7 de Desembre de 2011. 12:06h.

El duc de Palma serà imputat en dos mesos, segons El País

La Reina visita a la infanta Cristina i Urdangarín s a Washington per donar suport al seu gendre

El duc de Palma serà imputat en dos mesos, segons El País

Imatge de la portada d'¡Hola!

Els investigadors judicials de la peça separada número 25 del cas Palma Arena tenen previst finalitzar en 45 dies l'estudi de tota la documentació confiscada en els últims registres i, a partir d'aquest moment, citar com imputat a Iñaki Urdangarín, marit de la infanta Cristina i gendre del Rei, segons informa El País.

La peça número 25 del cas Palma Arena està relacionada amb les anomalies detectades en dos contractes a dit del Govern balear -2,3 milions d'euros- i almenys quatre contractes pel mateix procediment del Govern valencià i l'Ajuntament de València -3, 7 milions d'euros- a l'institut sense ànim de lucre Nóos, presidit pel duc de Palma.

A més, el diari de Prisa assegura que la infanta Cristina es lliuraria de la imputació, perquè tot i que figurava en una de les societats amb el seu marit, l'àmbit de presa de decisions de Noos i Aizoon, corresponia a Urdangarín i al seu soci, Diego Torres. De la mateixa manera quedaria lliure Carlos García Revenga, que figurava com a vocal i tresorer de la junta directiva de Noos, però estava "apartat del coneixement de l'àrea financera".

Mentrestant, la Reina Sofia s'ha traslladat a Wahsington, com mostra la revista 'Hola!', Per veure la seva filla, la infanta Cristina i al seu gendre per mostrar-los el seu suport després del conèixer-se el cas Urdangarín.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#18 pagano, el masnou, 09/12/2011 - 18:00

los ladrones ya no van ni a la oficina. he dit.

#17 Josep Lluís, Sant Feliu de Guíxols, 09/12/2011 - 11:21

En català s'escriu: Serà imputat D'AQUÍ dos mesos i no "EN dos mesos". A veure si apreneu a escriure d'una vegada els de E-Notícies. No sabeu que el llenguatge és la matèria primera de la comunicació?

#16 Xavier, Granollers, 08/12/2011 - 17:50

Entenc que el senyor Urdangarín ja és imputat. Es imputat des del moment en que un procediment judicial es dirigeix contra ell, i tota l'instrucció que s'está duent a terme respecte a aquesta fundació Noos ja el configuren com a imputat, cosa diferent es que no hagi declarat encara.

#15 Biòleg real, Bcn, 08/12/2011 - 13:58

Les sargantanes també fan la mateixa tàctica... quan veuen perill 'perden' la cua i així s'escapen.

#14 tot plegat fa pudor de podrit, bcn, 08/12/2011 - 12:03

I ara s'apartarà a les infantes dels compromisos reials, deia ahir la tv, i passaran a ser considerades fnomes familia del rei, i el seu lloc serà ocupat per les filles del príncep... au va! com ho arreglaran quan l'escandol el protagotnitzi el princep i la Leti? Es pensen que som imbecils

#14.1 el rei és un pillín, Bcn, 08/12/2011 - 13:55

Sí, però els delictes estan fets quan eren família, oi?