Publicitat
Societat · 3 d'Octubre de 2009. 17:17h.

El fiasco de Boada

El nou joc Combi 3 de les loteries de la Generalitat ha durat quatre dies

El fiasco de Boada

Joan Boada i la directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, durant la presentació

El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, va anunciar la creació del joc Combi 3 de les loteries de la Generalitat. Però la vigència ha estat extraordinàriament efímera. Només quatre dies van transcórrer entre la seva data de comercialització, el passat 20 de setembre, i la resolució de l'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes (EAJA) de 24 de setembre per la qual se suspenen les apostes "temporalment", segons informa La Vanguardia.

En la resolució del Diari Oficial de la Generalitat s'estima "convenient adequar la variant Combi 3 al que establix la normativa vigent". En una carta remesa als comercializadores, la EAJA comunica la suspensió del Combi 3: "S'ha detectat en el primer, i únic sorteig, una incidència de caràcter tècnic en relació amb la configuració del joc desenvolupat per l'empresa operadora que, ateses les especificacions del sistema de premis, fa que la variant Combi 3, en un cert nombre d'apostes formalitzades d'una determinada manera, en el seu conjunt no compleixin el principi d'incertesa, element essencial en la regulació de les activitats en matèria de joc".

El Combi 3 era una nova opció de joc addicional per als jugadors de la Lotto 6/49. Aquesta nova opció de joc incorporava un component més lúdic que el diferenciava de la competència i permetia als jugadors guanyar amb més facilitat.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 francesc, barcelona, 07/10/2009 - 22:55

Cada dia la fan un xic mes grossa.
No tant sols disfressan les coses (sovint parlen de prevencio quan el que realment els interessa es la recaudacio) no dimitira ningu?? tenen tant poca vergonya??

#3 Fran, Llinars, 04/10/2009 - 14:00

Els q van demant les contes d la candidatura olimpica de Madrid xq no pregunten el mateix al tristpartit x aquesta loto? qui pagara el fiasco?

#2 Cuca de Llum, Vic, 04/10/2009 - 09:44

33 Tiana, no siguis tant de b ona fè. Paios com aquest, no dimiteixen sense ser encanonats. Aquests salva humanitats han fet del conte més descarat, el seu modus de vida, i no afluixen mai.

#1 33, Tiana, 04/10/2009 - 00:21

Sr.Boada, després d'aquest fiasco vostè hauia de dimitir ipso facto!!