Societat · 10 d'Abril de 2017. 10:59h.

El fiscal creu que Àngel Colom menteix

"Ja li he advertit de les responsabilitats de no dir la veritat"

El fiscal creu que Àngel Colom menteix

Colom

L'expresident del PI i dirigent de CDC, Àngel Colom, ha declarat pel cas Palau i ha reconegut que Millet li va donar 75.000 euros per cobrir els deutes del Partit per la Independència. Colom ha explicat que va acceptar aquests diners "perquè pensava que eren de Fèlix Millet".

En aquest sentit, ha admès que només es va fixar en els diners i no es va adonar que qui pagava era la Fundació del Palau. Àngel Colom ha afirmat que amb Millet es van limitar a "parlar de la situació de Catalunya, de la història, de com anava ...".

Aquestes explicacions, però, no han convençut el fiscal, que l'ha avisat "senyor Colom, ja se li he advertit de les responsabilitats de no dir la veritat". El dirigent de CDC ha insistit que només li va parlar a Millet de "continuar la feina que havíem fet per al país a través dels treballs d'integració de la immigració".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#11 Tancat per sempre, Barcelona, 11/04/2017 - 02:03

Aquí tenim el responsable de que lo musulma ja sigui quasi majoria a molts pobles com salt. Aquest per tenir el cul content ens ha portat de tot.

#10 Smicht, Cuni, 11/04/2017 - 00:09

Angel Colom miente al mismo tiempo que pilla, con naturalidad.
Su gran obra politica ha sido/es llenar Catadisney de musulmanes....ya saben los de la religion de la PAZ y pocas ganas de trabajar.

#8 Capit@n España, Que el canonitzin ja !!!!!, 10/04/2017 - 15:51

Aqui tenim al nostre Laurence d'Arabia però a la inversa perque aquell treballaba pels anglesos i Colom no ho tenim gaire clar.....Del seminari de Vic a La Meca passant pel Palau de la Música..Carrerón !!!

#7 Tom, Barcelona, 10/04/2017 - 14:54

Hombre, tenían escondido a este odiador fanático profesional....a la altura de santi espot o forcadell....este es el mayor responsable de la islamización de nuestras ciudades por priorizar la inmigración islámica sobre la hispana por considerar que los magrebíes eran más proclives a la causa indep

#5 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 10/04/2017 - 13:25

Es un perfecto resumen del "procès", "Nos dedicamos a hablar de la situación en Catalunya, de hacia donde iba" y, distraido con ello "No me fijé de donde venía el dinero". Ni a donde iba, ¿Verdad? El nacionalismo distrae mucho en asustos de dinero.