Societat · 25 de Setembre de 2020. 15:20h.

El fracàs de França

Nou atac contra Charlie Hebdo

El fracàs de França

Almenys quatre persones han resultat ferides aquest divendres al matí en un atac amb ganivet registrat a París, als voltants de l'antiga seu del setmanari satíric Charlie Hebdo. Una de les víctimes es troba en estat greu, però no es tem per la seva vida. Les autoritats han confirmat que hi ha dos sospitosos detinguts en relació a l'atac.

La Fiscalia Nacional Antiterrorista ha assumit el cas i s'investiga com un "intent d'assassinat en relació amb una organització terrorista i associació criminal de malfactors amb fins terroristes".

La Policia està investigant les circumstàncies d'aquest atac, al districte 11 de la capital francesa, on s'han tancat les escoles i llars d'infants de la zona i hi ha una forta presència policial.

Fonts policials van assenyalar a l'agència Reuters que l'arma, un ganivet de grans dimensions, ha estat localitzada. Fins al lloc també s'han desplaçat diverses dotacions d'emergències que han evacuat els ferits.

L'atac es produeix tres setmanes després del judici als autors de l'atemptat contra la redacció de Charlie Hebdo al gener de 2015, en què què van morir 12 persones. Amb motiu de l'obertura de l'opinió, el setmanari satíric va tornar a publicar les caricatures de Mahoma per les que el 2006 Al Qaida va posar a la publicació en el blanc, després del que el grup terrorista va amenaçar de nou a la revista.

"Si la teva llibertat d'expressió no respecta límits, prepara't per afrontar la llibertat de les nostres accions", van publicar. L'anunci d'Al-Qaida i diverses amenaces de mort van portar a la directora de recursos humans de Charlie Hebdo, Marika Bret, a abandonar precipitadament el seu domicili a requeriment de la policia i refugiar-se amb uns amics.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Soloesmiopinion, Tabarnia, 26/09/2020 - 16:49

Son sus costumbres y hay que respetarlas. Viva la multiculturalidad!! Volem acollir!!!

#6 Ojotuerto, Calafell.tab, 26/09/2020 - 12:34

El padre de los terroristas de Ripoll, venía de Francia. Empiezan a nouvinguneiar desde el Norte. Todo puede empeorar. Llegarán más, resabiados, occidentalizados, de haber viajado a Siria y encontrándose con los Mossos en vez de la Gendarmerie Française. Qué puede salir mal?
Y los cupitos y ERC ganando dinero con ellos. Hasta que los pinchan...

#5 tonino, Barcelona, 26/09/2020 - 10:49

Lo más terrible de todo es que esto terminará pasando aquí. Ya ha comenzado la invasión. Los culpables son los que son. Los flower power, los buenistas, los partidarios de lo políticamente correcto: los Asens, Iglesias, Colaus y demás tribus.

#4 Juan, Sabadell, 26/09/2020 - 05:57

Cada vez estoy más convencido de que Felipe III fue un adelantado a su época

#3 Marcial, Santa Coloma, 25/09/2020 - 20:54

"Europa se convierte cada vez más en una provincia del Islam, una colonia del Islam. E Italia es un puesto avanzado de esa provincia, un bastión de esa colonia …En cada una de nuestras ciudades se encuentra una segunda ciudad: una ciudad musulmana, una ciudad dirigida por el Corán. Una etapa en el expansionismo islámico." -Oriana Fallaci