Publicitat
Societat · 6 de Març de 2012. 10:38h.

El germà de la fornera assassinada es resigna

Creu que la condemna serà lleu perquè "la justícia està molt malament"

El germà de la fornera assassinada es resigna

El germà de la fornera assassinada, abans del judici

El germà de Mercè Salas, a l'entrada dels jutjats, ha mostrat la seva desconfiança en la justícia i ha lamentat que el presumpte assassí, Ángel Roselló, li caurà menys condemna de la que desitjarien familiars i amics de la fornera assassinada, que era una "persona encantadora" i il·lusionada "després d'haver superat un càncer". "Però llavors ens la van matar", ha lamentat, a més d'assegurar que "la justícia està molt malament".

Un any i mig després, el presumpte assassí s'asseu al banc dels acusats en una sala de l'Audiència de Barcelona acusat de l'assassinat de la Mercè, de 58 anys, i de la temptativa de robatori. El fiscal reclama per a ell 14 anys i 10 mesos de presó, en aplicar-li l'eximent incomplet d'alteració psíquica.

El 28 d'octubre del 2010, l'acusat, segons sosté l'acusació pública, amb intenció d'obtenir diners per al consum de cocaïna, substància a què era addicte des de feia anys, va entrar al forn Bopan del carrer Muntaner amb un ganivet de 20 centímetres que havia comprat abans. Al crit de “caixa, dóna'm la caixa”, es va dirigir cap a Mercè, l'empleada de l'establiment.

La dona no va poder ni reaccionar i l'acusat la va apunyalar tres vegades. El ganivet li va travessar la cuixa esquerra i en la seva trajectòria va seccionar una branca arterial femoral. També la va ferir al genoll i a la cara. La víctima va ser traslladada en estat molt greu a l'Hospital Clínic on va morir cap a les 23:30 hores.

El processat, després de l'agressió, va sortir de l'establiment, sense acostar-se a la caixa registradora, però va ser seguit per una patrulla de la Guàrdia Urbana que el va detenir poc temps després.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ramon, Barcelona, 06/03/2012 - 17:17

Els qui sí s'haurien, no de ressignar, no, de podrir a la presó, són els assassins, i no les seves víctimes.

#1 pepe, andorra, 06/03/2012 - 11:12

pues tal y como lo cuentan suena muy raro, yo no veo robo y tampoco entiendo el eximente de la coca, cuando debería ser agravante. Claro q después de la sentencia de los GAL, del 11M y lo de la corrupción de la casa real con hurtanga al frente, no es para confiar mucho en la justicia.