Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2020. 15:21h.

El Govern aixeca ara el confinament d'Igualada després d'haver-s'hi negat

Buch reconeix que "no té sentit" després d'haver dit que era responsabilitat de Madrid dimarts passat

El Govern aixeca ara el confinament d'Igualada després d'haver-s'hi negat

El Govern català ha anunciat avui per sorpresa l’aixecament del confinament d’Igualada -vigent des del passat 13 de març- perqué “ja no té sentit”. L’anunci es produeix després de la darrera polèmica entre el Departament de Salut i els alcaldes de la zona que han assegurat que ahir va haver-hi onze víctimes mortals que la conselleria nega.

Els tres consellers habituals -Budó, Buch i Vergés al que ha acompanyat també per primer cop El Homrani- s’han esforçat per intenar explicar el canvi d’opinió. Budó ha assegurat que “s’ha mostrat de molta utilitat.

Buch ha afirmat per la seva banda que “no té sentit” perquè “els veïns de la Conca d’Òdena estan en les mateixes condicions que la resta de ciutadans” amb el confinament de tothom, però això ja li va posar de manifest aquest diari dimarts passat.

El titular d’Interior va dir llavors que pertocava al “gobierno del Reino de España” aixecar el confinament perquè amb el reial decret de l’estat d’alarma corresponia al Govern espanyol. El dia anterior va defensar el tancament “perquè els assessors, els experts i els científics ens fan aquesta recomanació i aquí seguim”.

Publicitat
Publicitat

27 Comentaris

Publicitat
#25 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 05/04/2020 - 12:42

https://twitter.com/MarcosBadallo/status/1246089834931912704

Para los que no quieran ir al abismo, desde hace 4 días hay convocada, cada día a las 21h, una cazolada contra el gobierno, hasta que convoque un gobierno de concentración o se acabe el arresto domiciliario en que nos tienen.

#24 Derek, Jorba, 05/04/2020 - 09:55

La Gene menteix divendres amb les xifres per justificar dissabte l'aixecament del confinament. I entremig els alcaldes, que són molt més competents que ells i que tenen les dades directes de la Funerària, reventen el tema. La gestió de Salut és indigna i pròpia d'un país de fireta. Primer van mentir amb la infermera (van ser els adobers) i ara

#23 Josep Pagès i Canaleta de Cardedeu UN CATALÀ EMPRENYAT , AIXACAR EL CONFINAMENT NO ACABARA PAS AMB EL CORONAVIRUS A IGUALADA NO CAL BAIXAR LA GUARDIA, 04/04/2020 - 23:06

IGUALADA = PERPINYA EL CORONAVIRUS va arribar del Sud de FRANÇA de PERPINYA . Per culpa de PUIGDEMONT Va fer UN ACTA DESAFIANDO AL CORONAVIRUS y a perdido contra el A FET PORTAR EL CORONAVIRUS A IGUALADA I A TOT CATALUNYA ES FET quel Govern Català NO INVESTIGARA PAS Con es de esperar EL GOVERN DIU UNA COSA i despres u nega .

#22 catalanoide, Bcn , 04/04/2020 - 22:35

Panda de inútiles!

#21 Sergi, Bcn, 04/04/2020 - 22:10

El govern dels més idiotes