Publicitat
Societat · 11 de Març de 2021. 12:35h.

El Govern aixeca el confinament comarcal

Limita la mobilitat a la "bombolla de convivència"

El Govern aixeca el confinament comarcal

El Govern ha decidir aixecar el confinament comarcal i permetrà la mobilitat lliure arreu de Catalunya de cara a la Setmana Santa, però ha limitat els desplaçaments a "la bombolla de convivència".

El Procicat, liderat pels departaments de Salut i Interior, també ha acordat que el comerç no essencial pugui reobrir els caps de setmana. D'altra banda, no hi ha canvis en el sector de la restauració que, com fins ara, podran obrir ininterropudament fins les 17 h.

En aquest sentit, el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, ha detallat que "a partir de dilluns, els comerços podran obrir al públic una superfície de fins a 800m2, però es manté l'aforament actual del 30%".

La consellera de Salut, Alba Vergés, ha celebrat que "des de l'estiu que no teníem el nombre de casos que tenim avui", però ha demanat seguir minimitzant riscos de contagi. "Els àpats només poden fer-se amb la bombolla de convivència", ha reclamat.

 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Vicenç Pardal, Villagüevo, 11/03/2021 - 16:03

Amb açò de lliure circulació per Catalunya volen dir de Salses a Guardamar,no? Puix si no és aixina estan acceptant el marc mental ecspanyolista-franc-cesista. Cho pense anar de Bétera a Lledoners a cantar serenates nocturnes als presos polítics.