Societat · 28 de Setembre de 2021. 13:50h.

El Govern amaga si hi havia menas en els botellots violents

La portaveu també evita donar suport explícit als Mossos

La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, no ha aclarit si menors estrangers no acompanyats, que són coneguts popularment com a menas, van participar en els aldarulls dels botellots d'aquest cap de setmana a Barcelona.

Plaja ha dit a pregunta d'e-notícies que "no tinc aquesta informació" i ha afegit que "hi van actuar delinqüents". "Contra aquestes persones són contra les que va actuar la policia i a data d'avui ja hi ha una seixantena de detinguts".

També ha destacat que "el gruix" que va participar en els botellots va ser "per passar-ho bé", però ha subratllat que "el Govern condemna qualsevol acte violent". Tanmateix, ha assenyalat que els botellots requereixen "un abordatge integral, no només des de l'àmbit de seguretat".

Finalment, ha assenyalat que "el Govern posa en valor la bona feina que han fet els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana i els serveis d'emergència en un escenari d'alta complexitat a nivell de seguretat".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Oriol, Barcelona, 29/09/2021 - 21:57

alucinant que la tipa aquesta mai sap res. potser hauria de preguntar-li si no mira la tele (qualsevol) per veure els perfils de les joies que s'ho van carregar tot.
li pregunta 'vostè creu' i li contesta 'el que jo cregui...' EVIDENTMENT que no li pregunta a ella sino a la seva figura de portantveu!!!!!

#16 Josep, Olot, 29/09/2021 - 05:32

No podriem tenir millor govern a l hora d atraure inversions de fora.

#15 Capit@n España, Purgandus populus!!, 28/09/2021 - 22:47

No solo participaron sino que eran ellos, los menas, los que hicieron los destrozos. Lean este articulo.
https://www.metropoliabierta.com/informacion-municipal/sucesos/destrozaron-tienda-centenaria-disturbios-merce_44475_102.html

#14 Yomismo, Sevilla, 28/09/2021 - 22:08

El gobierno catalán es una fábrica de votantes de VOX al negar la realidad y el problemas con los MENAS. #SoloQuedaVox.

#13 Neferu, Barcelona, 28/09/2021 - 21:21

Pues seguramente sí participaron de todos los actos, incluido el robo de móviles y demás robatorios. Para salir de dudas solo hace falta investigarlo. Aunque también es posible que el govern quiera cargarles el muerto a estos para salvar a los lazis.