Publicitat
Societat · 28 d'Abril de 2020. 18:32h.

El Govern apel·la al "turisme nacional"

Alemanya recomana no viatjar a Espanya

El Govern de la Generalitat durà a terme una campanya per fomentar el "turisme nacional" de cara aquest estiu. L'anunci del Govern es produeix després que Alemanya recomanés als seus ciutadans no viatjar a Espanya aquest estiu per tal de prevenir la proliferació del coronavirus degut al gran nombre de casos.

La portaveu del Govern ha anunciat aquest dimarts després de la reunió del Consell Executiu l'acord que ha de permetre també "donar suport a les empreses que es dediquen al sector turístic". "Avui en el Consell Executiu hem acordat una campanya de turisme per tal de fer una crida al turisme nacional i reforçar precisament el turisme nacional de cara a aquest estiu" ha anunciat la consellera.

"A partir d'aquí, des del Departament d'Empresa s'està treballant també de quina manera donar suport a les empreses que es dediquen al sector turístic, entenent que en aquests moments i en aquesta situació actual en què encara no tenim un horitzó clar del que serà l'estiu" ha afirmat.

La consellera ha anunciat que l'Executiu català pretén "acompanyar a aquelles empreses que ho estan passant malament en el sector del turisme". "Tenim clar que hem d'acompanyar i no deixar de la mà un sector afectadíssim com ha estat el sector del turisme" ha apuntat.

Un carrer de l'Ametlla de Mar (Tarragona) el passat estiu
Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#40 Fernando , Sevilla , 26/05/2020 - 15:22

Jajaja. Ni gratis voy. A ver si os comeis unos a otros...

#39 Turista, The world, 19/05/2020 - 01:44

Contar conmigo!! Me gusta mucho ir a restaurantes con la carta en varios idiomas menos el mío, también las playas con cruces por todas partes, me chifla ver banderas indepes y pintadas ofendiendo a España, me reconforta las expresiones de España nos roba y España nos mata también la de España es paro y muerte. Me siento querido y respetado allí

#38 Iván, Fuenlabrada, 11/05/2020 - 19:28

Ahora queremos a los españoles que tanto asco tenéis.como me lo voy a pasar viendo cómo negocios catalanes cierren.

#36 Ana Salvago, Utrera, 30/04/2020 - 19:13

Yo iría a pasar allí el verano pero es que no hablo catalán, y claro, iba a ser un lío.

#35 mar, GAVÀ, 30/04/2020 - 17:59

Olvidemos los afortunados políticos que hoy están y mañana no.
Verano perfecto para visitar Catalunya, sin guiris ni aglomeraciones ; mejores precios, fantásticas playas y ambientillo. El año que viene Dios proveerá.