Publicitat
Societat · 18 de Març de 2020. 16:16h.

El Govern català es cura en salut

Insisteix en el confinament de Catalunya per si la situació empitjora

El conseller d'Interior Miquel Buch, ha insistit a exigir a Pedro Sánchez que ordeni el confinament tot que el president espanyol ja ha decretat la limitació de moviments a tot Espanya.

La periodista Gemma Domene d'Informatius Telecinco li ha preguntat "a què es refereix concretament el president Torra quan demana a l'Estat el confinament de tot Catalunya quan Sanchez ja ha decretat la limitació de moviments a tot Espanya i ha demanat que ningú surti de casa?".

Buch ha argumentat que la proposta de la Generalitat és "molt més taxativa" ja que "garanteix que tots tinguem menjar, els productes farmacèutics, les infraestructures, els mitjans de comunicació". "Però a part de la gent que abasteix la resta s'han de quedar a casa", ha dit.

El conseller ha defensat que "s'ha de delimitar qui és estrictament necessari per a un país com el nostre i qui s'ha de quedar a casa". El reial decret "genera molta confusió, tenim moltes trucades de qui pot i qui no pot", ha indicat, per a continuació sentenciar que amb la resolució de la Generalitat "queda molt més clar". “Això no va de fronteres, no va d'ideologies, va de salut. Que obliguin a la gent a confinar", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Albert Escarré Puig, Barcelona, 18/03/2020 - 23:23

#5

Por la simple cara que hacéis da pena. No tenéis ni la más puñetera idea de lo lleváis entre manos. a las preguntas que os hacen , leéis las chuletas que os han pasado, no sabéis de los fallecidos en Catalunya, TODO que pasa de malo en nuestra Catalunya , la

#4 cata....quéééé, Mntcada i Rexac, 18/03/2020 - 18:26

La cara es el espejo del alma....tres medioces serviles al servicio de....Puigdemont

#3 Tabarnés puro, Barcino, 18/03/2020 - 17:05

A ver, cabeza Buque: si te han quitado todas las competencias y tú ya no pintas NADA..
¿Por qué no te callas??!

#2 Santi, Barcelona, 18/03/2020 - 16:59

Son com una banda de llops amb ganes de rodejar tot un pais per ells alçar-se amb les seves maneres dictatorials i donar els carrers als seus cadells anarquics, els que van cremar Bcn. Es talment la repetició de la historia, quan aquell sanguinari Companys va donar el poder als anarquistes. L'Exercit ara ha d'estar més present que mai a Catalunya

#1 Tabarnés puro, Barcino, 18/03/2020 - 16:57

Se hace necesario que en las próximas elecciones catalanas los candidatos deban presentar un certificado que asegure que saben leer, escribir e interpretar un texto sencillo. Un texto corto de "Teo va a la playa", tampoco hay que exagerar.