Publicitat
Societat · 14 de Febrer de 2022. 11:47h.

El Govern culpa els veïns

Elena equipara els contraris al tall de la Meridiana a "l'extrema dreta"

El Govern culpa els veïns

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha dit en una entrevista a El matí de Catalunya Ràdio ha equiparat els contraris als talls de la Meridiana amb l'"extrema dreta" i ha dit que aquest és un dels motius que han portat el Departament a traslladar la manifestació a una plaça propera.

Elena ha dit que "hi ha una qüestió jurídica i una qüestió més política", i ha destacat que "darrerament s'han començat a produir conflictes i confrontaments entre parts contràries, particularment amb l'arribada provocativa de l'extrema dreta en aquestes mobilitzacions".

El titular d'Interior ha manifestat que la presència dels veïns contraris als talls havia provocat "afectacions d'ordre públic" i, en aquest sentit, ha afegit que "per això s'ha demanat aquest trasllat a una plaça del costat".

Joan Ignasi Elena, d'altra banda, ha preguntat "en què contribueix a cap causa que un grup reduït de persones impedeixi durant dos anys el pas a desenes de milers de persones?". "A mi em sembla que molt poc i, per tant, convido que es faci aquesta reflexió perquè hi ha un malestar profund dels comerciants i veïns del barri que han lluitat contra la repressió tant o més que els que estaven fent el tall", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#38 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 15/02/2022 - 18:53

És que van provocant!!

Quanta dignitat!!

#37 Cajonacona, Barcelona, 15/02/2022 - 10:02

La unica explicación lógica sería que la histérica Paluzie les pague de la caja de resistencia. Pobres abuelicos con pensiones (pagadas por el "estado opresor") que tienen que hacer el tonto para subsistir. Pues nada, se les quita la pension y que los mantenga la Anc. Mano de santo!!

#34 Yomismo, Sevilla, 14/02/2022 - 17:05

¿Qué Extrema derecha? En España no existe extremaderecha. Sólo existe un partido de derechas y bastante centrado que es VOX y el resto del socialismo del PP al anarcocomunismo de las CUP o el estalinismo del BILDU, PODEMOS o el propio PSOE.
Y a los Globalistas del Partido Globalista Vasco y JxCat QUE SON NEOMARXISTAS NO SE LES PUEDE LLAMAR DERECHA.

#33 Narcís de la Ceba, Sant Higini de Matafaluga, 14/02/2022 - 16:50

I tant que sí!! I tant que sí!! En canvi, nosaltres, els amics de la Lega Nord i del Vlaams Belang, som l'extrema esquerra!! Tota Europa ho sap!!

Quanta dignitat!!

#32 Pepe, Barcelona , 14/02/2022 - 16:35

Poca vergonya!

Que tallin cada matí el carrer on viu aquest impresentable.