Publicitat
Societat · 29 de Desembre de 2020. 15:34h.

El Govern diu que no calen més restriccions

Budó afirma que "som la comunitat autònoma amb les mesures més dràstiques”

El Govern diu que no calen més restriccions

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, en roda de premsa, ha assegurat que les mesures de Cap d’Any per a evitar un augment de contagis són suficients, malgrat algunes veus crítiques inclòs des del mateix Executiu català.El Govern no ha volgut posar més mesures de les que ja hi havien programades, malgrat que les dades han empitjorat. El mateix conseller d’Interior, Miquel Sàmper, es va mostrar partidari diumenge d’endurir-les, però dilluns va recular. Avui ha estat Antoni Trilla, un altre expert que assessora el Govern, qui ha qüestionat l’absència de noves mesures.

Budó ha argumentat en roda de premsa que “les mesures que tenim a Catalunya són molt dràstiques”. “Tenim un toc de queda nocturn diari que comença a les deu de la nit i acaba a les sis del matí de l’endemà”, ha recordat.

“Tenim més mesures com és el confinament comarcal diari i el confinament perimetral de Catalunya tota la setmana. Aquestes mesures s’han de complir. Tenim aforaments reduïts en el comerç, amb un 30% de l’aforament. En l’àmbit esportiu, en l’àmbit de la cultura, en els àmbits del culte, a la restauració…”, ha recordat.

“No hi ha cap comunitat autònoma que en aquests moments estigui implementant unes mesures tan dràstiques com estem implementant a Catalunya”, ha afegit. Finalment ha advertit que per la nit de Cap d’Any hi haurà més controls policials per garantir el compliment de les mesures.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Neferu, Barcelona, 30/12/2020 - 09:21

Ya veremos lo que decís la semana que viene cuando los contagios se hayan disparado. Ah, sí, que la culpa es de Madrid.

#2 Chris, Lleida, 29/12/2020 - 19:19

Somos la comunidad con peor rebrote por el momento, con diferencia preocupante

#1 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 29/12/2020 - 18:53

Bueno, si nos ponemos en antecedentes, cada vez que ha dicho algo la Sra. Budó sobre las restrinciones, al cabo de unas horas se han cambiado.