Publicitat
Societat · 31 de Desembre de 2010. 11:02h.

El Govern eliminarà la setmana blanca "aquest mateix curs"

Tot i això, Irene Rigau dóna la opció de mantenir-la al centres que ho desitgin

El Govern eliminarà la setmana blanca "aquest mateix curs"

Irene Rigau, con Maragall, durante el traspaso de poderes

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha anunciat a Catalunya Ràdio que "no volem crear confusió als centres escolars que ja tenen una solució per la setmana blanca, però si algunes escoles volen prescindir de la setmana blanca aquest mateix curs ho podran fer".

Rigau ha apostat per “garantir una bona escolarització, millorar el rendiment escolar i promoure les mesures que el facin possible. Tenim un país amb un gran capital docent”.

Pel que fa a la sentència del Tribunal Suprem sobre la immersió lingüística, ha deixat clar que “afecta a uns casos particulars i no canvia el fet que el català sigui la llengua vehicular”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Lolered, Barcelona, 21/02/2011 - 11:22

Seamos realistas, si nos sumaran una semana mas de trabajo (asi fuese no remunerado), nadie veria ningun problema (mas puestos de empleo temporales, no?). Pero si añadimos una semana de fiesta todos lo vemos con mala cara...

Seamos realistas pretendemos ser Europeos, sin serlo, a nuestra bola..

#6 mcma, Barcelona, 01/01/2011 - 11:00

Tinc 2 fills a una escola concertada. Abans de setmana santa fan colonies 3 dies (2 nits). Costa al voltant de 180 ?/nen que s'han d'incrementar al rebut mensual. Si a sobre tinc que financar 5 dies una altra setmana qué em costarà?.
Haurien pogut aprofitar aquesta setmana per fer les colonies???

#5 bea, barcelona, 31/12/2010 - 17:11

Encara que la Rugau no l'ha dit, si es suprimeix la setmana de 4 dies, els treballadors de les escoles tindran altres dies ( els 5 dies) de festa fins al final de curs (són drets dels treballadors com vosaltres). Os estimeu més 5 dies al llarg del curs quan els posin les escoles o 4 dies seguits?

#4 Carme, Barcelona, 31/12/2010 - 14:34

Es curiós, volem ser europeus però amb les nostres normes.

#3 Jordi, Teià, 31/12/2010 - 13:19

Amb decisions com la que en el seu dia va tenir el tripartit imposant la "setmana blanca" és quan un veu clar que aquesta gent viu a la inòpia.
Cap matrimoni que treballi en una empresa normal es pot permetre la "setmana blanca". Ja és prou complicat amb les festes de lliure disposició!