Publicitat
Societat · 8 de Novembre de 2011. 14:15h.

El Govern ensenyarà "qui va dissenyar el Chupa-Chups" a les escoles

Pla per fomentar l'esperit emprenedor a les aules

El Govern ensenyarà "qui va dissenyar el Chupa-Chups" a les escoles

Reunió de Govern

El Consell Executiu ha aprovat un pla de mesures per fomentar l'esperit emprenedor a les escoles entre el 2011 i el 2014 amb l'objectiu de potenciar "els valors del treball, l'esforç i el risc".

La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, -que ha comparegut en roda de premsa al costat del portaveu, Francesc Homs- ha afirmat que "Catalunya ha estat el que ha estat pel seu esperit emprenedor", però que "tenim la sensació que s 'ha debilitat".

Rigau ha posat com exemple que s'ensenyarà a les escoles "qui va dissenyar el Chupa-Chups o com es va crear la Coca Cola". També ha recordat que "els països que més han conreat tradicionalmenet l'esperit emprenedor més bé han sortit de la crisis".

La consellera ha insistit que "una persona emprenedora sap tirar endavant" i ha fet una crida a la "resiliència" -que prové de l'anglés "resilience"- entés com tenacitat davant les adversitats. "Els joves -ha insistit- no s'han d'espantar davant el fracàs, no hanb de tenir por al risc".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#7 Henri Bernard, BCN, 09/11/2011 - 15:17

Yo he inventado el Chori-Chups. Se coge un polítiquillo cutre y corrupto cualquiera, se le mete un palo por el culo, et voilà, un ¡ Chori Chups !
Lo puedes pasear por la calle sin mancharte las manos.

#6 luis, barcelona, 08/11/2011 - 21:09

Qui estiguin per al · lucinacions i desgavell, ÉS QUE NO EM ESTRANYA RES, Deu ser per les influències del quadre que tenen davant seu

#5 luis, barcelona, 08/11/2011 - 21:00

Aquest titular ha de quedar en la història COM UN DELS MÉS GRANS ÈXITS DEL NOSTRE GOBERN
Per cert, ¿Que ha de costar aquesta taula de la foto?

#4 luis, barcelona, 08/11/2011 - 20:53

voleu creure-us que m'estic retorçant de riure
Amb la que esta caient, o millor dit, LA LLOSA QUE PORTEM SOBRE, aquesta colla de GALIFARDEOS no té una altra cosa per fer?
Per això els paguem?

#3 Kropotkin, Vic, 08/11/2011 - 18:40

Bien hecho. El mundo ha de enterarse de la gran capacidad de la tecnología catalanista. Seremos la admiración del cosmos. Increible pero cierto... Jua, jua, jua,...