Publicitat
Societat · 6 d'Octubre de 2009. 15:36h.

El Govern es compromet a esbrinar l'escapada de l'Administració Tributària

Aurora Masip: "Ja ho averiguaré perquè, en aquests moments, no tinc l'informació"

La portaveu del Govern, Aurora Masip, s'ha compromès a esbrinar quines persones van assistir al cap de setmana de l'Administració Tributària a l'hotel Trías de Palamós. A pregunta d'e-notícies per esbrinar quins alts càrrecs van assistir i per determinar l'objectiu de l'estada, Aurora Masis ha dit que "ja ho averiguaré perquè, en aquests moments, no tinc l'informació sobre aquest tema. Esbrinarem tot el que puguem al respecte".

La UGT a la Costa Brava ha emès un comunicat en el que informa que "el passat cap de setmana (que començava per als nostres herois el dia 18.09.09) la molt noble Vila de Palamós va rebre la insigne visita de l’staff de l’Administració Tributària de Catalunya (ATC): director, delegats, subdirectors, caps d’Àrea...desfilaven pels seus carrers per instal·lar-se, còmodament, en el conegut parador, honor i glòria de la Vila, Hotel Trías", considerat el millor hotel del municipi i a primera línia de mar.

Imatge de l'Hotel Trías
Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 precavi 2, Calonge, 07/10/2009 - 08:42

Hombre, eso se avisa con tiempo, para que el ayuntamiento pueda avisar a los visitantes de que vigilen con las carteras y los bolsos....

#7 Josep, Lleida, 07/10/2009 - 08:36

I mentres tant... l\'Impost de succesions el van cobrant... Dropossss

#6 pep, gava, 06/10/2009 - 21:34

això, als funcionaris rasos, amb el sou congelat, no fos cas que no arribéssim a pagar les gambes que es devien cruspir els sociates de l'Agència Trib. de Cat.

#5 luis, barcelona, 06/10/2009 - 19:56

La portaveu del Govern, Aurora Masip, s'ha compromès a esbrinar:...
¿ A quien esbrinara? ¿ Al funcionario que le revisa la declaracion de renta aI MILLET ?

#4 LIDIA OBIOLS SERRA, martorell, 06/10/2009 - 17:06

Ja ho vaig dir jo, en Millet és un dels tants i després n' hi ha que s' ofenen quan algú ho insinua. Quins pebrots.El Cas Palau, afecta molta gent anònima que ha aportat diners, però les pràctiques del govern i administracións ens afecten a TOTS .