Publicitat
Societat · 19 de Novembre de 2019. 23:00h.

“El Govern és una colla de xitxarel·los sense el menor gruix intel·lectual”

Albert Soler, periodista: "Tenien ganes de tirar-ho tot per la borda"

“El Govern és una colla de xitxarel·los sense el menor gruix intel·lectual”

Albert Soler, durant la presentació del seu llibre a Barcelona

El periodista Albert Soler ha qualificat els membres del Govern de la Generalitat de “xitxarel·los” que fan “riure”. Així ho ha dit el columnista del Diari de Girona durant la presentació del seu llibre “Estàvem cansats de viure bé”, que s’ha celebrat aquest a Barcelona a El Mama Events.

Soler ha considerat que el procés independentista és conseqüència de les “ganes de tirar-ho tot per la borda” després de “massa anys sent un dels millors llocs del món”. “Potser sí que massa temps de bonança, massa anys sent un dels millors llocs del món, provoquen ganes de tirar-ho tot per la borda”, ha dit.

“Estic convençut que d’aquí uns anys, quan els historiadors estudiïn els temps que ens han tocat viure, veuran una colla de xitxarel·los sense el menor gruix intel·lectual que van estar uns anys fent riure”, ha reblat.

El periodista també ha ironitzat que se sent “més important” des que “el president Torra va donar a Girona l’autèntica capitalitat de Catalunya, gràcies al mètode inapel·lable de comptar els llaços grocs dels balcons”. “Per culpa de ser capital ens vénen a Girona personatges tan esperpèntics com en Cotarelo, un senyor de 70 anys que vesteix i es pentina com un noi de 15”, ha afegit Albert Soler.

La presentació del llibre ha comptat amb la participació del periodista i escriptor Ramón de España, qui ha destacat que Soler “mola” perquè “no és el mateix riure’s del procés en castellà que fer-ho en català”.

També hi era el periodista Víctor Amela, que ha agraït Albert Soler per “tant de plaer i per tanta alegria que m’has donat”. El columnista de La Vanguardia ha fet servir un símil futbolístic per definir Soler com un “‘leñero’ però a la vegada molt fi i molt sensible que capta les coses”.

60030-presentacio.jpg

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Tirant, Bcn, 21/11/2019 - 09:28

Com m'hagués agradat assistir a aquest acte ... La gent s'ho va haver de passar de conya.

#16 Conclusió, Chez Titole, 20/11/2019 - 17:27

Tot plegat és d'una lógica inquestionable: Fan el que fan per que son uns xitxarelos incompetents, altre cosa fora que tinguèssin alguna capacitat pero com que no n'es el cas han de fer el que saben, o sigui xarlotades amb banderes inventades i pancartes absurdes, slogans de nen petit i concentracions de vells i iaies amb el cabell de color blau.

#15 Benet , Barcelona, 20/11/2019 - 16:16

Ja es hora que algú canti les veritats a aquesta colla de sediciosos que han fet i fan tant de mal al pais. En Soler encara ha estat benevol amb el qualificatiu de "xixarelos" perque si començem a fer un llistat de greuges que aquests bandarres han inserit a la societat el qualificatiu seria molt mes sever i contundent, pero felicitats a en Sole

#14 tzatza, bcn, 20/11/2019 - 15:50

No tinc el gust de conèixer-lo però, pel que llegeixo, és conseqüent amb les seves idees cosa difícil d trobar entre els polítics . Ni el socialisme ni el comunisme són identitaris, cosa que dirigents i votants de determinats partits no contemplen sigui per interès o ignorància d'uns i altres. Pel que fa al periodisme subvencionat, millo

#13 Aran non ei Catalonha, Arties, 20/11/2019 - 13:48

Albert Soler ..... un gran escritor.