Publicitat
Societat · 13 d'Abril de 2020. 22:01h.

El Govern espanyol demana a Buch “estar a l'altura”

Afirma que “ningú entendrà” que es relacioni el repartiment de mascaretes amb el 1714

El Govern espanyol ha demanat al conseller d'Interior, Miquel Buch, que estigui “a l'altura” de les circumstàncies en aquesta pandèmia de Covid-19. “En els moments en què estem, necessitem estar a l'altura”, ha afirmat la ministra de Política Territorial, Carolina Darias, en roda de premsa, preguntada per les declaracions de Buch en les quals relacionava l'enviament de 1.714.000 mascaretes a Catalunya amb l'any 1714.

Darias ha assegurat que “ningú entendrà les coses que ha dit amb relació a la xifra de la qual estem parlant”, i ha afegit que “aquest tipus d'afirmacions no condueixen a res”. La ministra de Política Territorial ha assenyalat que el Govern espanyol està centrat en “buscar punts d'unió i d'entesa”.

Així s'ha referit Carolina Darias a les paraules del conseller de l'Interior, que aquest dilluns ha comparat el nombre de màscares destinades a Catalunya amb la Guerra de Successió. “La xifra de 1714 tenia molt significat”, perquè va ser “una data devastadora per al nostre país”, ha indicat Buch.

Carolina Darias
Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pan con tomate y jamón Ibérico, La peste amarilla daña el cerebro, 14/04/2020 - 08:28

Es que nadie en su sano juicio puede entender la esquizofrenia paranoide del catalanismo, que es supremacista y victimista a la vez... con ideas delirantes y alucinaciones, que producen lesiones graves a uno mismo y a los demás...

#4 Suriguera, Mataro, 14/04/2020 - 08:23

Una vegada mes un d'aquests bandarres de la banda dels sediciosos ens ha ridiculitzat i fet sentir vergonya de tenir d'aguantar aquests miserables fanatics que respiren odi constantment. I la ministra ha de saber que aquests ineptes reneguen del nivell, ans al contrari, un porter de discoteca fanatic, aquest es el nivell per entrar a la banda

#3 Ramon, Barcelona, 14/04/2020 - 06:30

Ministra ya és una cuestion de altura, Buch cumple a la perfección el dicho "mas alto que un pino y mas tonto que un pepino"

#2 Cajonacona, Barcelona, 14/04/2020 - 02:05

Quien las ha contado? El propio Buch o el cientifico de cabecera Oriol mitja. ? Si no quereis que os toquen vuestra cifra ( hay que ser idiotas para venerar un numero), devolved 1 y ya seran 1 Millon ( no mil que no sabes ni leer numeros) 713 . os gusta mas? Cuanto tonto suelto y encima bien pagados. Que verguenza de "politicos" catalanes !!!

#1 Sergi, Bcn , 14/04/2020 - 00:07

Es como pedirle peras al olmo. A estos vividores PROFESIONALES tienen enganchada la silla al culo mientras sigan estafando a sus borregos