Publicitat
Societat · 31 de Març de 2020. 20:57h.

El Govern espanyol demana fer "compra responsable"

Per evitar l'acaparament abans de Setmana Santa

La ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, ha demanat a la població que faci "una compra responsable" i anticipada de cara als festius de Setmana Santa, en què molts comerços romandran tancats. La ministra ha traslladat aquest dimarts en roda de premsa la necessitat "d'accedir a les tendes amb els requisits de sanitat" per tal de proveir-se dels productes.

"Traslladar al conjunt de la ciutadania espanyola que facin una compra responsable els dies que vénen, en els que tindrem dies festius, per tant, avançar les compres de manera responsable i d'una manera en la que poder accedir a les tendes amb els requisits de sanitat que ja hem interioritzat quan anem a comprar" ha apuntat Reyes Maroto.

Supermercats d'arreu del país ja es van omplir de gent per abastir-se de productes davant la possibilitat de decretar-se un confinament total la setmana prèvia a l'aplicació del decret d'estat d'alarma. Grans superfícies comercials van veure exhaurits productes de primera necessitat, com ara fruita, verdura, arròs o pasta així com productes higiènics com ara sabons o paper higiènic davant la por generada pel patogen.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Veciana, Barcelona, 31/03/2020 - 22:41

Si compramos normal hacemos demasiados viajes al súper para escaquearnos del confinamiento,si compramos mucho acaparamos por egoismo y se agotan los productos...¿en qué quedamos? Soplar y sorber a la vez no es posible. ¿Aló? ¿Hay vida inteligente en La Moncloa?