Publicitat
Societat · 3 de Juny de 2022. 10:43h.

El Govern espanyol planeja una regularització encoberta de "milers d'estrangers"

Escrivà vol donar permisos de treball a immigrants sense papers

El Govern espanyol planeja una regularització encoberta de "milers d'estrangers"

El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migració del Govern espanyol planeja una regulació encoberta a "milers d'estrangers". Segons publica El País aquest divendres, el ministre José Luis Escrivá pretén engegar una reforma normativa que facilitaria que els estrangers puguin treballar legalment a Espanya.

La reforma implica la modificació del reglament de la llei d'estrangeria per incorporar els estrangers a sectors on manca mà d'obra. El diari explica que fonts governamentals justifiquen que l'actual normativa d'estrangeria "no és prou àgil per respondre als colls d'ampolla que es produeixen al mercat laboral".

Un dels punts de l'esborrany del Reial decret que planeja el Govern espanyol vol crear una figura nova que permeti obtenir papers als immigrants sense papers que es formin en àmbits laborals per als quals cal personal. A més, s'eliminen requisits i, segons El País, "afavoreix l'emprenedoria i la feina autònoma dels estrangers".

Amb aquesta iniciativa el Govern espanyol pretén suavitzar els criteris per als quals estan a Espanya en situació irregular que puguin obtenir autoritzacions de residència. Ara, el ministre d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, requereix el suport de la resta de ministeris. Aquest dimarts el Consell de Ministres ja va acordar-ne la tramitació urgent.

Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 Juan Ricart, Barcelona, 03/06/2022 - 20:32

La izquierda mimando siempre a sus potenciales votantes.

#14 joan, manresa, 03/06/2022 - 17:49

tinu.)propòsits.,vers Espanya. El Sr. Sánchez ya deu estar mirant al cel i fer las seves cábalas ..a tant per barret..,ens cauran milers d'euros.,i axís aprofitarem tambe per per colocar a milers i milers sense papers de casa nostra..,com que tenim una demanda de treball que no ens la podem acabar.,dons tot solucionat.-Las set plagues a sobre

#13 joan, manresa, 03/06/2022 - 17:43

Des de " Can Mingo ",obrim ya la nostra paradeta a Moro-L'andina..---Calor..!! Calor..,i molta calor..,ai las neuronas...---Veure al Sr. Escrivá planejant la seva normativa sobre permisos de treball a immigrants ..,es que li cau la baba....,pro..,no corri Sr. Ministre..,esperi a veure que diu la veu del AMO,la Gran América ..,sobre els seus (cont

#12 Miguel, Hospitalet de Llobregat, 03/06/2022 - 16:49

A veces me dan ganas de: vender mi piso, gastarme los ahorros de mi vida, dejar de trabajar, y "pulirme" toda la pasta (viajes, caprichos, comidas, cenas, etc. ,etc.) Luego ya ocuparé por ahí una vivienda (si tiene piscina mejor) y que papá estado (aquí léase Ayunt., Comunidades o Gob. Central) me provea, o sea, me mantenga hasta que la palme.

#11 Soloesmiopinion, Tabarnia, 03/06/2022 - 15:08

Bienvenidos a la nueva política inclusiva:
https://www.elconfidencial.com/espana/2022-06-02/partido-islamista-echa-raices-espana-capta-jovenes-soldados-ala_3432190/