Publicitat
Societat · 4 d'Abril de 2013. 18:52h.

El Govern exigirà l'anglès als llicenciats

El conseller Mas-Colell anuncia que només obtindran el grau si dominen aquesta llengua o l'alemany

El Govern exigirà l'anglès als llicenciats

Mas-Colell, durant la seva intervenció a la comissió

El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha assenyalat que el Govern exigirà, als alumnes que ingressin a la universitat a partir del proper curs, el domini de la llengua anglesa per obtenir el grau corresponent.

"Hem d'arribar, d'una vegada per totes, a una situació on tinguem la garantia on tot titulat universitari no té problemes amb la llengua anglesa o, si ho prefereix, amb la llengua alemanya", ha indicat durant la seva intervenció a la comissió parlamentària d'Ensenyament i Universitats.

En el cas de l'anglès, la intenció de l'executiu català és demanar un nivell equivalent al First o B2 per aconseguir la titulació universitària. Aquesta iniciativa serà presentada al Consell Interuniversitari de Catalunya.

Alhora, Mas-Colell ha dit que la intenció de la conselleria és augmentar l'oferta en llengües i humanitats. També que seguiran les retallades, a causa de la situació econòmica actual, però no ha concretat ni les xifres ni les mesures d'estalvi que s'aplicaran.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:32

¿Y el aranés? Esto es uin agravio comparativo de estos catalanistas.... Jua, jua, jua,...

#15 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 11:53

¿Pero entonces tendrán que cambiar lo de la inmersión en catalán? ¿No? ¿O es que quieren que solo tengan titulo universitario los de las escuelas privadas? ¿No es esto un poco endogámico? ¿Al final solo los hijos de los politicos tendrán titulo universitario? Jua, jua, jua,...

#14 ccc, bcn, 05/04/2013 - 11:51

imagino q estàn preparant un pla per millorar l'ensenyament de llengües a la escola pública, no? i pq no accepten altres terceres llengües? el francés, l'arab o el xinès per exemple.

#13 jajaja, Vic, 05/04/2013 - 09:56

Em sembla molt bé, però ¿tindrem ensenyament en trilingüe a l'escola? o només serà en català pel poble i els burguesos seran els únics que pugin portar als seus fills a escoles trilingües, oi President Mas. Sisplau copieu el sistema educatiu de Suècia,Dinamarca....

#12 Terraxa, Terrassa, 05/04/2013 - 09:08

Queden exempts, evidentment, Presidentes del Gobierno i Ambaixadors a Gran Bretanya, s'entén.