Publicitat
Societat · 17 d'Abril de 2009. 14:47h.

El Govern fitxa 33 persones amb discapacitat

Per garantir, d'aquesta manera, "els principis de no discriminació i igualtat d’oportunitats"

El Govern fitxa 33 persones amb discapacitat

Ausàs, amb els alumnes

Un total 33 persones amb discapacitat intel·lectual s’incorporaran a partir del 15 de maig als diferents departaments de la Generalitat amb places de personal laboral fix. Aquestes persones han finalitzat el procés selectiu del Projecte DIL, adreçat a persones amb dificultats d’inserció laboral per raó de la seva capacitat intel·lectual. El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, els ha donat la benvinguda al curs d’acollida que realitzen a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, impartit per l’equip de l’Àrea de Polítiques Socials.

Aquest curs, que té una setmana de durada, forma part d’un procés d’acollida que realitza Governació per tal d’assegurar una "correcta integració" en els nous llocs de treball. A banda d’entrevistes individualitzades d’acollida, s’estan realitzant sessions de treball específiques i reunions per prendre contacte amb els familiars de les persones treballadores.
 
El Projecte DIL, coordinat per la Secretaria de Funció Pública i Modernització de l’Administració, enguany compleix 10 anys. Amb aquesta incorporació el total de persones amb discapacitat intel·lectual que treballen a l’Administració de la Generalitat de Catalunya és de 99, 76 de les quals han obtingut plaça fixa. El Projecte DIL té la voluntat de garantir "els principis de no discriminació i igualtat d’oportunitats per accedir a la funció pública".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Martín Martínez Mart, Barcelona, 23/04/2009 - 23:37

El projecte DIL.. No el coneixia!.
El govern es preocupa pels que tenen difiucltats per a ingressar en el mercat laboral.
El govern es preocupa per la integració.

#3 JAUME DE CALDES, CATALUNYA, 18/04/2009 - 16:12

JA ERA HORA
ES MILLOR LA DISCAPACITAT
QIUE LA INCAPACITAT , QUE ARAR TENEN

#2 luis, barcelona, 18/04/2009 - 15:33

¿Cuantos INFORMES Y ESTUDIOS preliminares han sido necesarios para tomar esta decision?

#1 Enrique, Bilbao, 17/04/2009 - 19:29

33? y no han contado los que gobiernan?